Consolideer uw informatiesysteem en vereenvoudig uw beheer met een ERP

Zonder een ERP oplossing, een echt informatiesysteem dat de verschillende stromen en spelers coördineert, zouden bedrijven niet in staat zijn hun klanten en leveranciers tevreden te stellen en dus te groeien.

Met een ERP (“Enterprise Resource Planning” of PGI “Progiciel de Gestion Intégré” ) kunnen bedrijven hun productiviteit en prestaties op het gebied van het beheer van interne processen verbeteren.

Van de detectie van een opportuniteit tot cashontvangsten, downloads van white papers, ontvangen offertes, uitgevoerde projecten en betaalde facturen, geniet u van een 360° zicht op uw klanten.

Beheer uw bedrijf in alle eenvoud dankzij uw ERP

Dankzij uw ERP, speciaal ontworpen voor bedrijfsproblemen, kunt u uw volledige commerciële beheersproces automatiseren.

Van offerte tot incasso, beheert u elke stap. Met het ERP kunt u alle soorten facturering beheren, inclusief terugkerende facturen.

Je kunt je hele cyclus perfect volgen. U weet precies wat er is aangerekend en geïnd. U hebt ook controle over de financiële gezondheid van uw MKB.

Uw ERP voorziet u van een catalogus van rapporteringsrapporten. U bewerkt uw eigen dashboards en automatiseert het genereren ervan. U kunt snel de juiste managementbeslissingen nemen.

Beheer uw MKB van A tot Z met een CRM en ERP in één!

CRM, projectbeheer en ERP in één, zodat u uw bedrijf gemakkelijk kunt beheren. In een paar seconden kunt u gemakkelijk zien wat er is verkocht, geproduceerd en gefactureerd.

U hebt ook controle over uw achterstand en achterstanden. ERP oplossingen werken voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over repetitieve administratieve taken. Je concentreert je op je cijfers en beslissingen.

Uw ERP integreren met de boekhoudkundige en financiële instrumenten van uw MKB

De integratie van uw ERP met uw boekhoudkundige en financiële tools laat u toe kostbare tijd te besparen en invoerfouten te vermijden.

U integreert automatisch uw verkopen, aankopen en derden met uw boekhouding.

U beperkt de risico’s op misbruik van uw vitale gegevens.