Categorieën:
CRM InstrumentSamenwerking

Dit bericht is geschreven door Efficyers

Ontgin de informatie in uw databank en deel die met sleutelpersonen

We leven in een wereld met vele kanalen – Intranet, Extranet, Internet en de sociale media – en specifieke vaksoftware: welke uw rol ook moge wezen, de informatiebronnen binnen een onderneming zijn verveelvuldigd. Maar de analyse van die steeds rijkere, steeds complexere omgeving is er niet makkelijker op geworden!

Het is van cruciaal belang dat bedrijven met een structuur in groei de informatie die in hun databank zit ontginnen, die verwerken en met sleutelpersonen delen.

Kies een krachtige tool

Een onderneming is een dynanisch geheel van elementen die constant evolueren en met elkaar verbonden zijn. Door die elementen bij elke gepaste gelegenheid aan elkaar te hechten, ontstaat een stevige, niet te vernietigen kern. We noemen dit het “bedrijfsgeheugen”. Vergelijk het met een atoomkern waar een aantal elementen rond cirkelt.

Atome-Model-FR

Op die manier creëert u uw zakelijk geheugen, de centrale bewaarplaats van uw organisatie. Efficy CRM is het cement dat uw bedrijf een soliede, onverwoestbare basis geeft.

De reden hiervoor is eenvoudig: Efficy CRM werd met dat doel voor ogen gecreëerd! Voor elke bouwsteen bevat Efficy een specifieke module, en die modules worden met elkaar verbonden.

Het feit dat alle informatie centraal wordt opgeslagen is misschien wel het mooiste aspect van het softwarepakket. Inderdaad, dank zij deze centrale aanpak halen uw medewerkers een maximaal resultaat na een minimale inspanning.

Dit zijn de modules waar we over spreken:

  • de module Agenda: de medewerkers delen hun agenda.
  • de module Contacten: alle medewerkers updaten en raadplegen de gegevens van contactpersonen bij uw klanten.
  • de module Bedrijven: alle medewerkers updaten en raadplegen de gegevens van de bedrijven waar u contact mee heeft.
  • de module Taken: de medewerkers registreren hun taken en delen die met hun collega’s.
  • de module Dossiers: de teams creëren dossiers om hun projecten op te volgen.
  • de module Incidenten: de medewerkers van uw dienst na verkoop beheren de klantenklachten.
  • de module E-mails: alle e-mailberichten worden in Efficy opgeslagen zodat de klantenrelatie van erg dichtbij kan worden opgevolgd.
  • de module Documenten: slaat de documenten op en maakt die beschikbaar voor alle medewerkers.
CRM Instrument Samenwerking
Efficiënt samenwerken dankzij Efficy CRM
Efficiënt samenwerken dankzij Efficy CRM