Optimaal tijdmanagement met de CRM-agenda

Een CRM-oplossing die gesynchroniseerd is met uw agenda is een zeer gewaardeerde functie, vooral door de salesteams. Zij zijn in staat om hun sales- en commerciële prospectieacties direct te koppelen aan gegevens in het CRM.

Of het nu gaat om het maken van een afspraak met een bedrijf, een contactpersoon of een lead, het kost slechts een paar klikken om de koppeling te maken.

Dit geldt ook voor marketeers, voor de klantenservice of voor het management, die eveneens van deze tijdwinst profiteren.

Alle informatie is in één oogopslag beschikbaar.

Agendasynchronisatie: een belangrijke bouwsteen voor samenwerking

Bij het plannen van een afspraak kunnen gebruikers een andere gebruiker uit het CRM uitnodigen. Om dit te vergemakkelijken, stelt Efficy CRM-gebruikers in staat om de beschikbaarheid van de andere gebruikers te controleren.

Wanneer gebruikers de agenda bekijken, kunnen ze de beschikbaarheid zien en kunnen ze het beste tijdstip kiezen. De kracht van deze functie ligt in het feit dat u de beschikbaarheid van collega’s kunt zien zonder de details te zien.

Uiteraard kunnen al deze afspraken op elk moment worden gewijzigd. U kunt een beschrijving, een agenda, een bijlage enz. toevoegen. Al deze elementen worden dan gedeeld met de andere deelnemers.

Een agenda die open is voor de buitenwereld

Net zoals bij uw Outlook, Lotus Notes of Google Calendar kunt u mensen van buiten uw organisatie uitnodigen.

Er wordt een e-mail naar hen gestuurd en u wordt op de hoogte gebracht wanneer zij de afspraak accepteren of weigeren.

Synchronisatie in twee richtingen

Agendasynchronisatie werkt in twee richtingen. Als een medewerker een afspraak plant in zijn of haar Outlook-agenda, verschijnt de afspraak automatisch in de CRM-agenda en vice versa. Wanneer zij een afspraak plannen in de CRM-oplossing, verschijnt deze in hun Outlook-agenda.

Werkt uw bedrijf met Lotus Notes? Geen probleem, ook voor dit berichtensysteem is synchronisatie mogelijk.

Gebruikt uw bedrijf Google Agenda? Geen probleem! Efficy past zich aan, aan de programma’s die u al heeft.