Mobile CRM: een noodzaak om concurrerend te blijven

De mogelijkheid om in real time toegang te krijgen tot actuele informatie over uw klanten en prospects dankzij een mobiele oplossing, helpt u uw salesteams slimmer en sneller te werken.

Voor hun managers is het een garantie voor meer productiviteit, betere prestaties en betere kwaliteit.

Een must-have als u concurrerend wilt blijven!

Mobile CRM: het antwoord voor uw buitendienstmedewerkers

Klanten zijn veeleisend, net als verkopers: ze willen alle prijsinformatie in real time kennen. De mogelijkheid om ter plaatse een offerte uit te brengen tijdens een bezoek aan een prospect is soms de sleutel om ter plekke een deal te tekenen.

Geconfronteerd met deze constante uitdagingen hebben uw verkopers dagelijks behoefte aan een efficiënte en krachtige mobiele CRM-app om hen te helpen bij hun taken en hen dat extra concurrentievoordeel te geven. Dit geldt des te meer omdat verkopers onderweg werken en het salesproces steeds complexer wordt.

Met een mobiel CRM kunnen ze informatie bijwerken, synchroniseren en delen met alle afdelingen van het bedrijf, alsof ze op kantoor zijn. Ze zullen onderweg net zo efficiënt zijn met een tablet of smartphone als op kantoor.

Informatie in real time actualiseren

Alle gegevens worden in real time bijgewerkt en zijn toegankelijk voor alle afdelingen binnen het bedrijf.

Verkopers kunnen zich richten op de sales en op het onderhouden van de klantrelatie dankzij de beschikbaarheid van alle middelen.

Het hebben van een mobiele oplossing garandeert een responsieve, flexibele en evolutieve klantrelatie die zich verder ontwikkelt

Efficy CRM: de mobiele applicatie die in het veld in uw buurt heeft

Omdat een mobiel CRM toegankelijk is vanaf een smartphone, tablet of laptop, is Efficy CRM gebaseerd op responsive technology.

Dit betekent dat de ergonomie van de softwareoplossing zich automatisch aanpast aan het apparaat (laptop, tablet, smartphone) zonder afbreuk te doen aan de functies.

Mobiele functies

Naast de traditionele kenmerken van de desktop-versie van onze CRM-oplossingen, biedt de mobiele app een reeks functies die specifiek zijn ontworpen voor mobiliteit:

  • geolokalisatie van de prospects voor het lokaliseren van contacten die zich in de buurt bevinden na een vergadering of bezoek
  • visitekaartscan om met een paar klikken contactgegevens te importeren in het CRM
  • gesynchroniseerde en gedeelde agenda’s beheren
  • bezoekrapporten ter plaatse invoeren
  • toegang tot dashboards en het genereren van rapporten

U blijft toegang hebben tot al uw gegevens in offline modus. U zit in de trein, of op een parkeerplaats?

Geen probleem, u heeft nog steeds toegang tot uw informatie.