efficy integreert de elektronische handtekening Universign in haar CRM-aanbod

3 minuten lezen · Listen

Parijs, 19 oktober 2021 - Universign, een Trusted Service Provider (TSP) voor elektronische handtekeningen, elektronische zegels en tijdstempels, kondigt vandaag haar partnerschap aan met efficy, een Europese uitgever van een compleet customer relationship management platform.

Dankzij de elektronische handtekening Universign kan efficy haar klanten voortaan een nog vollediger en competitiever dienstenaanbod aanbieden, volledig in overeenstemming met de Europese eIDAS-verordening. efficy biedt een volledig platform voor het beheer van klantrelaties (CRM). De oplossingen zijn flexibel, open, collaboratief en beschikbaar in SaaS- of On-premise-modus.

Het bedrijf is aanwezig in 15 landen en helpt bedrijven hun klantgegevens om te zetten in klantkennis, terwijl het werk van werknemers wordt vereenvoudigd. efficy CRM heeft meer dan 330.000 dagelijkse gebruikers in 13.500 bedrijven wereldwijd.

Waarde toevoegen om de gebruikerservaring te verbeteren

De missie van efficy bestaat erin een volledig gamma CRM-oplossingen aan te bieden, zodat elk bedrijf de oplossing kan vinden die het best aan de  behoeften beantwoordt. De ergonomie van haar oplossingen is een essentieel element, en daarom is de interface eenvoudig en modern om de productiviteit van de gebruiker te bevorderen door zich aan te passen aan het gebruik ervan. efficy wilt een meerwaarde bieden in haar CRM-aanbod door een oplossing voor elektronische handtekeningen voor te stellen die geïntegreerd is in de gebruikersinterface.

Het bedrijf wendde zich daarom tot Universign voor de oprichting van dit partnerschap, dat volledig in de lijn van deze doelstelling ligt. Dankzij de elektronische handtekening van Universign vereenvoudigt efficy het gebruikerstraject door bijvoorbeeld verkopers in staat te stellen hun offertes af te ronden en ze rechtstreeks vanuit het CRM naar hun klanten te sturen voor ondertekening.

Deze ontwikkeling beantwoordt met name aan de vraag van de klanten van efficy in de bank-, verzekerings- en onderlinge verzekeringssector. Het partnerschap voorziet ook in het toekomstig gebruik van de elektronische stempel- en tijdstempels van Universign.

Vereenvoudiging van de klantrelatie en tegelijkertijd verbetering van beveiliging en compliance.

Door de elektronische handtekening Universign te integreren in haar CRM-aanbod, geeft efficy haar oplossingen meer slagkracht en geniet ze van de volgende voordelen:

  • Een vereenvoudigde klantrelatie voor zowel de CRM-gebruiker als de eindklant. De in het gebruikersinterface geïntegreerde elektronische handtekening wordt gebruikt bij het verzenden van offertes en bestelformulieren rechtstreeks vanuit het CRM. De ondertekende documenten worden vervolgens gecentraliseerd in het CRM. Universign zorgt er voor dat de ondertekende documenten met bewijskracht worden bewaard.
  • Geen extra kosten voor de gebruikers van efficy, die genieten van een handtekeningendienst met sms-authenticatie van de ondertekenaars en een gekwalificeerde tijdstempel die de datum en het tijdstip van ondertekening garandeert, evenals de integriteit van het document.
  • Een geïntegreerde, veilige oplossing die volledig in overeenstemming is met de Europese eIDAS-verordening.   
     

"Dit partnerschap met Universign ligt volledig in de lijn van onze strategie om technologische uitmuntendheid in onze oplossingen te combineren met Europese conformiteit dankzij de eIDAS-kwalificatie. Dankzij de integratie van elektronische handtekeningen in ons CRM-aanbod kunnen we onze klanten vol vertrouwen een volledige, eenvoudige en veilige dienst aanbieden, dankzij de ondersteuning en de attente houding van de teams van Universign." Franck Boulanger, Product Manager bij efficy

"Onze oplossing voor elektronische handtekeningen vereenvoudigt processen aanzienlijk en garandeert tegelijkertijd het hoge niveau van veiligheid en compliance dat gebruikers nodig hebben. Wij zijn verheugd om het aanbod van efficy aan te vullen en hen actief te ondersteunen in hun streven naar innovatie en digitalisering ten voordele van hun klanten." Julien Stern, voorzitter en oprichter van Universign

Over efficy.

efficy is een Europese uitgever die een volledig platform voor het beheer van klantenrelaties (CRM) aanbiedt. Onze oplossingen zijn flexibel, open, collaboratief, beschikbaar in SaaS- of On-premise-modus. Zij zijn gericht op het MKB, grote accounts en openbare instellingen, en zijn aangepast aan de bedrijfsproblemen van Bto- en BtoC-organisaties, tegen een optimale kostprijs. Onze teams ondersteunen onze klanten dagelijks bij hun digitale transitie.

Over Universign.

Universign, een pure-player in Trust Services, is een SaaS-platform voor elektronische handtekeningen, elektronische zegels en tijdstempeldiensten. Als Trust Service Provider gekwalificeerd onder de Europese eIDAS-verordening, beveiligt en faciliteert Universign digitale transacties in overeenstemming met de regelgeving. Als waarborg voor de veiligheid van digitale uitwisselingen bieden de vertrouwensdiensten van Universign de beste gebruikerservaring door twee principes in acht te nemen: eenvoud en naleving. Voor meer informatie: universign.com Perscontact Universign Hotwire Agathe Boyé, Flore Dutronc 01 43 12 55 45 / 56 UniversignFR@hotwireglobal.com