CRM-opleiding voor beheerders

 • picto
  Duur
  2 dagen
 • picto
  Afdeling
  Gebruikers
 • picto
  Doelgroep
  Beheerders
 • picto
  Niveau
  Dive Master

Wat leert u?

Dit geeft u de basisconfiguratie en het functioneel beheer van de verschillende modules van de E-Deal CRM-suite onder de knie. U krijgt een overzicht van de modules, het beheer van de gebruikersrechten, de invoer van gegevens en documentopslag.

Voor wie?

Deze opleiding is voor toekomstige systeembeheerders (PM en CIO), CRM-consultants, integratiepartners en gevorderde gebruikers van de projectgroep. Om voor deze opleiding in aanmerking te komen, moet u al minstens één module uit de Suite gebruikt hebben, of de E-Deal CRM-demo hebben doorlopen.

Aankomende opleidingssessies

Het Dive Master-niveau

Uw wilt de volgende stap zetten? Leer dan de tools van Efficy CRM nog beter kennen dankzij onze opleidingen voor ‘Dive Masters’.

Wilt u graag een expert worden in Efficy CRM en de software van A tot Z beheersen? Dan zijn deze opleidingen voor u!

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.