CRM-opleiding voor ontwikkelaars

 • picto
  Duur
  2 dagen
 • picto
  Afdeling
  Beheerders
 • picto
  Doelgroep
  Ontwikkelaars
 • picto
  Niveau
  Technical Diving Crew

Wat leert u?

Het hoofddoel van deze opleiding is om u de technische administratie van de verschillende modules van de E-Deal CRM-suite (exclusief AUTOMATIE en DECISION) te leren beheersen. U leert hoe u zoeklijsten kunt maken, gegevens kunt extraheren en importeren, geplande taken kunt maken en de geavanceerde opties en zoekmachine van E-Deal CRM kunt configureren.

Voor wie?

Deze opleiding is voor toekomstige systeembeheerders (PM en CIO) en CRM-consultants, integratiepartners. Om in aanmerking te komen voor deze opleiding moet u de opleiding “E-DEAL CRM 2018 Functional Administrator” hebben afgerond en enige kennis van XML hebben.

Aankomende opleidingssessies

Het Technical Diving Crew-niveau

Als webontwikkelaar heeft u meer specifieke en technische behoeften dan andere Efficy-gebruikers. Daarom heeft de Efficy Diving Academy haar programma  Technical Diving Crew ontwikkeld. Tijdens deze opleidingen leert u hoe u de instellingen van Efficy CRM van A tot Z beheert, bouwt, controleert en configureert.

Hoe werkt het? Om uw technisch duikbrevet te behalen, kiest u ten minste 4 van de 7 genoemde cursussen. Als u aanwezig bent geweest, behaalt u het technische duikbrevet door te slagen voor onze examens.

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.