CRM-opleiding voor beheerders

 • picto
  Duur
  ½ Dag
 • picto
  Afdeling
  Beheerders
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Dive Master

Wat leert u?

Tijdens deze praktische opleiding maakt u kennis met de functies van Conficy waarmee u gebruikers en gebruikersgroepen kunt aanmaken en beheren. U leert ook hoe u de rechten en beveiligingsinstellingen van uw Efficy kunt beheren. Na deze opleiding kunt u gebruikersrechten, standaard beveiligingsinstellingen en gedeelde lijsten instellen.

Voor wie?

Deze cursus is voor key users en databasebeheerders (“DBAs”) die minstens over enkele maanden ervaring met Efficy CRM beschikken. Enige kennis van de IT-wereld en uitstekende kennis van Efficy’s datamodel en de databasevelden zijn vereist. 

Aankomende opleidingssessies

Het Dive Master-niveau

Uw wilt de volgende stap zetten? Leer dan de tools van Efficy CRM nog beter kennen dankzij onze opleidingen voor ‘Dive Masters’.

Wilt u graag een expert worden in Efficy CRM en de software van A tot Z beheersen? Dan zijn deze opleidingen voor u!

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.