CRM-opleiding voor gebruikers

 • picto
  Duur
  1 Dag
 • picto
  Afdeling
  Alle
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Bubble Maker

Wat leert u?

Tijdens deze praktijkopleiding maakt u kennis met de basismodules van Efficy, zodat  u aan de slag kunt gaan met Efficy CRM. U leert  de belangrijkste data aan kunt maken, beheren en bewerken: bedrijven, contacten, projecten, agenda, taken, documenten, e-mails enz. Aan het einde van de training, kunt u zonder problemen de eenvoudige, maar belangrijke opdrachten in Efficy CRM uitvoeren.

Voor wie?

Eigenlijk zou elke Efficy gebruiker deze training moeten volgen. De basistraining is namelijk essentieel voor het dagelijkse gebruik van Efficy. Om Efficy te kunnen gebruiken, moet u enkel over een basiskennis van het internet beschikken. Kennis van Efficy CRM is niet vereist.

Aankomende opleidingssessies

Het Bubble Maker-niveau

Als Bubble Maker zet u uw eerste stappen in de onderwaterwereld van Efficy’s CRM software.

U leert de essentiële tools van het CRM te gebruiken en u comfortabel te voelen met de fundamentele modules en functionaliteiten.

Deze eerste ervaring zal u in staat stellen om de duikuitrusting samen te stellen die nodig is voor het volgende niveau.

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.