CRM-opleiding voor gebruikers

 • picto
  Duur
  ½ Dag
 • picto
  Afdeling
  Alle
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Bubble Maker

Wat leert u?

Deze training gaat een stap verder in het dagelijkse gebruik van Efficy CRM. U maakt kennis met de gevorderde functies: werken met lijsten, de data en afspraken van klanten/bedrijven delen en gebruiken, notificaties beheren, data beveiligen, duplicaten samenvoegen enz. Aan het einde van de dag hebben we alle verborgen basistools van Efficy CRM uit de doeken gedaan. Na deze training beheerst u niet alleen de basis van Efficy CRM, maar ook het deel voor gevorderden.

Voor wie?

Eigenlijk zou elke Efficy gebruiker deze training moeten volgen. Basiskennis van het internet is vereist. Voorkennis van Efficy CRM niet. Bij voorkeur hebt u wel de training ‘Efficy Essentials (TRB-01)’ of ‘Quick Efficy Essentials (TRB-02)’ gevolgd.

Aankomende opleidingssessies

Het Bubble Maker-niveau

Als Bubble Maker zet u uw eerste stappen in de onderwaterwereld van Efficy’s CRM software.

U leert de essentiële tools van het CRM te gebruiken en u comfortabel te voelen met de fundamentele modules en functionaliteiten.

Deze eerste ervaring zal u in staat stellen om de duikuitrusting samen te stellen die nodig is voor het volgende niveau.

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.