CRM-opleiding voor gebruikers

 • picto
  Duur
  ½ Dag
 • picto
  Afdeling
  Marketing
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Open Water Diver

Wat leert u?

Tijdens deze praktijkopleiding ontdekt u stap voor stap de uitgebreide functionaliteiten van Flexmail. Aan het einde van deze opleiding hebt u de technische kennis om een eigen marketingstrategie op te stellen. U leert contacten te beheren, e-mails en formulieren aan te maken, campagnes te versturen en resultaten te analyseren. U duikt dieper in de wereld van Flexmail en ontdekt de verschillende mogelijkheden voor marketing automation. U leert simpele (en meer geavanceerde) automation scenario’s instellen voor evenementen, dienst na verkoop enz.

Voor wie?

Deze opleiding is voor iedereen die professionele e-mailcampagnes wil organiseren. We raden ten zeerste aan dat u vooraf de opleiding ‘Efficy Marketing Module & Flexmail Essentials (TRS-04)’ volgt.

Aankomende opleidingssessies

Het Open Water Diver-niveau

Het is altijd een beetje spannend wanneer u de diepten van de zee gaat ontdekken. Waar uw interesse ook ligt, de Efficy Diving Academy heeft de juiste training voor u.

Als gebrevetteerde ‘Open Water Diver’ bent u gespecialiseerd in de geavanceerde technieken van Efficy CRM. 

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.