CRM-opleiding voor gebruikers

 • picto
  Duur
  ½ Dag
 • picto
  Afdeling
  Financieel
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Open Water Diver

Wat leert u?

Tijdens deze praktijkopleiding ontdekt u de Efficy facturatiemodule. U leert hoe (niet-)recurrente producten, diensten, bestanden en projecten kunt factureren op basis van de Efficy urenstaten. Aan het einde van de opleiding kunt het volledige facturatieproces van uw bedrijf beheren.

Voor wie?

Deze cursus richt zich tot alle gebruikers die de facturatie binnen een bedrijf afhandelen. Een aantal maanden ervaring met Efficy CRM en Efficy’s ‘Project Module (TRS-03)’ zijn vereist. 

Aankomende opleidingssessies

Het Open Water Diver-niveau

Het is altijd een beetje spannend wanneer u de diepten van de zee gaat ontdekken. Waar uw interesse ook ligt, de Efficy Diving Academy heeft de juiste training voor u.

Als gebrevetteerde ‘Open Water Diver’ bent u gespecialiseerd in de geavanceerde technieken van Efficy CRM. 

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.