CRM-opleiding voor gebruikers

 • picto
  Duur
  ½ Dag
 • picto
  Afdeling
  Marketing
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Scuba Diver

Wat leert u?

Tijdens deze praktijkopleiding maakt u kennis met Efficy’s ‘Marketing Module’ en ‘Profielen Module’. Nadien leert u hoe deze twee modules kunt synchroniseren met de e-mailtool Flexmail. U verwerft de basisvaardigheden die nodig zijn om nieuwsbrieven op te stellen of e-mailcampagnes te organiseren. Aan het einde van de dag is het een eenvoudige klus om eigen evenementen en campagnes op te zetten.

Voor wie?

Deze cursus richt zich op eindgebruikers die een professionele (marketing)campagne willen organiseren. Het doelpubliek zit al in uw Efficy database. We raden een aantal maanden ervaring met Efficy CRM ten zeerste aan. 

Aankomende opleidingssessies

Het Scuba Diver-niveau

Zodra u het Bubble Maker-niveau hebt bereikt, zullen onze Scuba Diver-opleidingen u naar een hoger niveau tillen. Na deze opleidingen bent u namelijk een Efficy CRM-gebruiker van hoogstaand niveau. Deze duikervaring geeft u de nodige gebruiks- en specifieke technieken die u voor uw functie nodig heeft.

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.