CRM-opleiding voor gebruikers

 • picto
  Duur
  ½ Dag
 • picto
  Afdeling
  Alle
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Open Water Diver

Wat leert u?

Tijdens deze praktijkopleiding wordt u een echte expert van de Efficy Query Tool. U leert query’s aan te maken, uit te voeren en te delen, op basis van een Efficy-database, om zo het meeste uit uw data te halen. 

Na deze training kunt u belangrijke vragen rond business development beantwoorden: “Welke klanten heb ik in deze regio?”,Lijst met contactpersonen waarbij geen e-mailadres is ingevuld”, “Lijst met alle directeuren die we kennen in een bepaald land” enz. U leert ook hoe u weergaves in Efficy aan uw behoefte kunt aanpassen.

Voor wie?

Deze cursus is voor alle gebruikers die rapporten opstellen, contactlijsten samenstellen om e-mailcampagnes te versturen, de bedrijfsgroei analyseren enz. Enkele maanden ervaring met Efficy CRM is vereist en dat geldt ook voor enige kennis van Efficy’s datamodel en de databasevelden. 

Aankomende opleidingssessies

Het Open Water Diver-niveau

Het is altijd een beetje spannend wanneer u de diepten van de zee gaat ontdekken. Waar uw interesse ook ligt, de Efficy Diving Academy heeft de juiste training voor u.

Als gebrevetteerde ‘Open Water Diver’ bent u gespecialiseerd in de geavanceerde technieken van Efficy CRM. 

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.