CRM-opleiding voor gebruikers

 • picto
  Duur
  ½ Dag
 • picto
  Afdeling
  Sales
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Bubble Maker

Wat leert u?

Tijdens deze intensieve training, maakt u kennis met de functionaliteiten van Peak Me Up: instant messaging, uitdagingen, klassement, de rapportagefunctie enz. U leert meer over de werking van de applicatie en hoe deze aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf (bv. doelen stellen en uitdagingen aangaan, het aantal punten en sterren dat de teamleden kunnen verdienen enz.). Aan het einde van de dag weet u eindelijk hoe u uw salesteam kunt motiveren en de omzet kunt verhogen. Dit allemaal dankzij gamification van de Efficy sales-app.

Voor wie?

Deze training is voor alle gebruikers, die betrokken zijn bij de salesactiviteiten van uw bedrijf (bv. accountmanagers en sales directors). Vooraf hebben ze bij voorkeur ook de trainingen ‘Efficy Essentials (TRB-01)’ of ‘Quick Efficy Essentials (TRB-02)’ gevolgd. 

Aankomende opleidingssessies

Het Bubble Maker-niveau

Als Bubble Maker zet u uw eerste stappen in de onderwaterwereld van Efficy’s CRM software.

U leert de essentiële tools van het CRM te gebruiken en u comfortabel te voelen met de fundamentele modules en functionaliteiten.

Deze eerste ervaring zal u in staat stellen om de duikuitrusting samen te stellen die nodig is voor het volgende niveau.

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.