CRM-opleiding voor gebruikers

 • picto
  Duur
  ½ Dag
 • picto
  Afdeling
  Alle
 • picto
  Doelgroep
  Gebruikers
 • picto
  Niveau
  Bubble Maker

Wat leert u?

Na deze theoretische en praktijkgerichte opleiding kunt u al heel wat: dagelijkse situaties afhandelen, verschillende soorten ad-hoc problemen oplossen, de werklast in bedwang houden, snelle beslissingen nemen, agenda en taken proactief plannen, belangrijke en urgente taken onderscheiden, met een lege Postvak-IN werken,  ‘clean desk-policy’ hanteren, efficiënt delegeren, ideeën in acties omzetten en het evenwicht vinden tussen werk en privé.

Voor wie?

Iedereen die effectiever wil werken, individueel of in teamverband. U moet ofwel de opleiding Efficy Essentials (TRB-01) of Efficy Quick Essentials (TRB-02) hebben gevolgd.

Aankomende opleidingssessies

Het Bubble Maker-niveau

Als Bubble Maker zet u uw eerste stappen in de onderwaterwereld van Efficy’s CRM software.

U leert de essentiële tools van het CRM te gebruiken en u comfortabel te voelen met de fundamentele modules en functionaliteiten.

Deze eerste ervaring zal u in staat stellen om de duikuitrusting samen te stellen die nodig is voor het volgende niveau.

Leer van onze erkende duikinstructeurs!

De Efficy Diving Academy bestaat uit Efficy-experts die u vol enthousiasme en zo efficiënt en proactief mogelijk de nodige skills aanleren. Omdat ze erkende duikinstructeurs zijn ontvangt u ook subsidies* wanneer u een training volgt.

*Deze subsidies gelden enkel voor Belgische bedrijven.

Meer informatie? Download onze brochure!

De Diving Academy heeft twee verschillende programma’s ontworpen afhankelijk van uw profiel: het Web Developer Programma en het Gebruikersprogramma.

Als u de ‘tips en trics’ wilt ontdekken die uw professionele leven makkelijker zullen maken, dan is het Gebruikersprogramma voor u de juiste keuze. Onze aanbevolen trajecten helpen u bij het kiezen van de meest geschikte opleidingssessies.