Het in 2008 opgerichte vertaalbureau Idiom Concept is gespecialiseerd in het aanbieden van vertaaldiensten aan bedrijven.

Gespecialiseerde en algemene vertaling van alle soorten documenten, in alle formaten en talen, 100% professioneel.

Zij beschikken over professionele vertalers die gespecialiseerd zijn per sector (reclame, marketing en communicatie, financieel en juridisch, medisch en farmaceutisch, toerisme en techniek).

De uitdaging en resultaten

De uitdaging

Ze hadden een CRM nodig omdat ze een probleem hadden met het centraliseren van alle informatie, en niet te vergeten informatie over hun prospects en klanten. Tot nu toe gebruikten ze alleen Excel-bestanden en e-mails, zeer beperkt en tijdrovend. Omdat ze in de vertaalsector werken, hadden ze ook een meertalige en flexibel CRM nodig, die het mogelijk maakt om sjablonen in verschillende talen te maken, voornamelijk: Frans, Spaans, Engels.

Efficy CRM stelt hen in staat om het bedrijf efficiënt te beheren en hun ROI te verhogen. Velden en documentsjablonen zijn aangepast aan de huisstijl van het bedrijf (budgetten, e-mails, facturen) om tijd te besparen en effectiever te zijn in hun dagelijkse taken.

De resultaten

Ze hebben voor Efficy gekozen vanwege het “uitbreidbare” karakter, en dat alle modules gekoppeld zijn, zoals agenda, het verschil kunnen maken tussen hun klanten en leveranciers, synchronisatie met Outlook, beheer van documenten, sjablonen, taken, opportuniteiten, enzovoort.  Ook hebben zij veel contacten in hun database. Met Efficy CRM kunnen ze een schoonmaak van dubbele of overbodige contacten doen. Nu kunnen ze ook toegangsrechten beheren tot vertrouwelijke informatie.

Andere referenties

  • Afnor logo
  • Samsic logo
  • B2B Learning logo
  • Agilos logo

Onze andere referenties

13.500 klanten en meer dan 330.000 gebruikers maken gebruik van de oplossingen van de Efficy Group.