Als wepraten over het Louvre, denken we natuurlijk meteen aan het nationale Louvre museum.

Er is echter meer: het omvat ook het museum Eugène Delacroix en de tuinen van de Tuilerieën.

De taak van Het Louvre is onder meer om zoveel mogelijk bezoekers aan te trekken en te verwelkomen, het behoud en de instandhouding van de collecties te verzekeren en educatieve acties te ontwerpen en te promoten.

De keuze voor E-DEAL CRM by Efficy

Het Louvre heeft gekozen voor E-DEAL CRM om de klantrelatie en marketingcampagnes te beheren en om de beschikbare gegevens over bezoekers, leads en klanten beter te analyseren.

Dankzij E-DEAL kan het Louvre marketingevenementen optimaliseren (gepersonaliseerde nieuwsbrieven, evenementencoördinatie, promotie-e-mailings, multichannelcommunicatie, enz.). Gesegmenteerd op zijn verschillende doelgroepen: bezoekers, leden, auditoriumbezoekers, maar ook verenigingen en bedrijven.

De oplossing zal ook worden gekoppeld aan het ticketingsysteem, waardoor een alomvattende klantgerichte aanpak wordt bevorderd. Dankzij de dashboardfunctie van E-DEAL CRM kunnen gebruikers gegevens analyseren, de efficiëntie van promotieactiviteiten meten (digital marketing, evenementregistratie, enz.) En bezoekersprofielen definiëren om op hun beurt de juiste segmenteringen te definiëren.

Andere referenties

  • La Redoute logo
  • 20 Minutes logo
  • Hub Brussels logo
  • Méteo France logo

Onze andere referenties

13.500 klanten en meer dan 330.000 gebruikers maken gebruik van de oplossingen van de Efficy Group.