Météo-France is een wetenschappelijke en technische organisatie waarvan de activiteiten variëren van weersvoorspelling tot het onderzoek naar klimaatevoluties.

De teams van Météo-France zijn aanwezig op het vasteland van Frankrijk en de overzeese gebieden en territoria. Hun rol is om 24/7 de atmosfeer, de sneeuwlaag en het oceaanoppervlak te analyseren.

Météo-France ondersteunt een aantal bedrijven uit een breed scala van bedrijfssectoren – zoals luchtvaart, gezondheidszorg, milieu, defensie of landbouw, bouw, transport, lokale overheden, enz. – door weersanalyses aan te bieden die zijn aangepast aan hun behoeften.

De keuze voor E-DEAL CRM by Efficy

E-Deal CRM by Efficy werd gekozen om bestaande bedrijfstools te vernieuwen en wordt nu gebruikt door de 95 vertegenwoordigers van Météo-France. Bovenop de flexibiliteit van de software die een hoge mate van operationele flexibiliteit mogelijk maakt, kon E-Deal CRM by Efficy zich aanpassen aan de sterke technische beperkingen die inherent zijn aan de activiteit van het bedrijf.

E-Deal CRM by Efficy implementeerde een globale oplossing en bood daarmee een 360 ° klantbeeld en ondersteunt de verkoop (kalenders, bezoekrapporten, kansen, enz.) en marketing (productcatalogus, verkoopvoorwaarden, enz.) op een uniforme manier en vergemakkelijkt de besluitvorming dankzij dashboards, rapportage- en monitoringtools.

Andere referenties

  • Hub Brussels logo
  • Le Forem logo
  • BECI logo
  • 20 Minutes logo

Onze andere referenties

13.500 klanten en meer dan 330.000 gebruikers maken gebruik van de oplossingen van de Efficy Group.