Marketingfuncties zijn ingebouwd in de CRM-oplossing om de efficiëntie te verbeteren.

Om de inspanningen voor leadgeneratie van uw marketing- en communicatieteams en de daaropvolgende analyse van hun impact succesvol te laten zijn, hebben ze een betrouwbaar instrument nodig.

Efficy biedt speciale oplossingen die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw communicatie- en operationele marketingteams, zodat zij effectieve campagnes kunnen uitvoeren.

Het versturen van (massa) e-mailcampagnes, het organiseren van evenementen, het verbeteren van de datakwaliteit, het definiëren van fijne targeting criteria, het helpen van verkopers bij het voeden van hun leads, enz.

Dankzij de automatiseringsstromen van Efficy’s CRM voor marketing wordt u efficiënter en productiever.

De uitdagingen van marketingsoftware

 • picto

  Automatiseren en beheren van marketingacties

 • picto

  Analyseren van het gedrag van digitale klanten

 • picto

  Genereren en volgen van leads

 • picto

  Optimaliseren van een gekwalificeerde en gesegmenteerde database

Massa e-mailcampagnes beheren

Met Efficy’s CRM-oplossingen voor marketing is het uitvoeren van gepersonaliseerde e-mail- en sms-campagnes snel en eenvoudig.
Dankzij de e-mailoplossing van Efficy kunt u de inhoud van uw e-mails eenvoudig optimaliseren en aanpassen aan uw doelgroep. De oplossing analyseert het gedrag van uw klanten en prospects en levert bruikbare informatie op.

Efficy CRM kan ook uw e-mailtargeting, routing, aan- en afmeldacties van uw contacten beheren en optimaliseren.

Marketing automation campagnes lanceren

Om uw leadgeneratie acties te optimaliseren en de merkbetrokkenheid tijdens het hele klanttraject te bevorderen, moet u automatische e-mailscenario’s ontwikkelen en deze activeren.
De automatiseringsfuncties die onze oplossing biedt, zullen de productiviteit en efficiëntie van uw marketingteams verbeteren.

Segmenteer uw database

Met onze marketingoplossing kunt u alle beschikbare gegevens van een contactpersoon als doelgericht criterium gebruiken: geografische locatie, score van de klant, aantal lopende orders, enz. U kunt uw boodschap vervolgens aanpassen en relevanter maken.

Bouw aan een kenniscentrum voor uw bedrijf

Onze marketingoplossingen bieden functies voor elektronisch documentbeheer (EDM) die het delen van bronnen en sjablonen eenvoudig maken.

Met welk doel? Zodat u een meer samenhangend verhaal vertelt, gebaseerd op gegevens die altijd up-to-date zijn.

Referenties

Our blog articles