De Efficy Groep biedt uitgebreide oplossingen voor uw sales teams.

Uw verkopers hebben een tool nodig die hen kan helpen de sales te stimuleren, prospects om te zetten in klanten en loyaliteit op te bouwen.

Efficy biedt eenvoudige, maar uitgebreide tools voor uw sales teams om hen te helpen hun potentieel te ontplooien. Gebaseerd op één enkele klantendatabase bieden onze oplossingen een duidelijk 360° klantbeeld. De automatische integratie van o.a. sales leads, in combinatie met tools voor offertebeheer, zal uw sales teams dagelijks ondersteunen.

Dankzij onze automatiseringsfuncties kunt u de tijdsbesteding van uw verkopers optimaliseren, zodat zij zich kunnen concentreren op taken met een hoge toegevoegde waarde.

De uitdagingen van CRM voor sales

 • picto

  Klanten overhalen en loyaliteit opbouwen

 • picto

  Plannen en organiseren van salesacties

 • picto

  Verbeteren van het conversiepercentage

 • picto

  Omzet verhogen

Verbeteren en delen van klantenkennis

Eén van de primaire doelstellingen van een sales oplossing is het delen en vastleggen van klantinformatie. Deze gegevens vormen de kern van onze CRM-oplossing voor sales. Gebaseerd op één enkele klantendatabase biedt Efficy CRM een duidelijk 360° klantbeeld. Of het nu gaat om een klant, een potentiële klant, een bedrijf of een particulier, alle gegevens zijn gecentraliseerd. Dit betekent dat alle teams die in contact staan met de klanten een gepersonaliseerde reactie kunnen geven.

Beheer en monitor de salesprestaties

Van leadgeneratie tot het sluiten van een deal, onze oplossing voor salesmonitoring biedt een nauwkeurig overzicht van het klantpotentieel en alle lopende saleskansen (belang, waarschijnlijkheid, positionering, concurrentie, planning).

Met één klik genereert Efficy CRM salesvoorspellingen per maand, per verkoper, per product, per maand, enz. en helpt zo de productiviteit te verhogen door de salesacties te begeleiden. Het resultaat: uw gesprekken en afspraken zullen relevanter zijn.

Taken automatiseren en de efficiëntie verhogen

Functies voor de automatische integratie van salesleads, tools voor prospectie en tools voor offertebeheer zullen uw salesteams dagelijks ondersteunen.

Onze CRM-oplossingen bieden een real-time overzicht van uw portefeuille (inzet, verkoopkansen) die, in combinatie met functionaliteiten voor het optimaliseren van de planning van de salesacties, de herinneringen van uw klanten automatiseert.

Assisteren van verkopers op het terrein

Waar uw verkopers zich ook bevinden – op kantoor, onderweg of bij klantafspraken – onze salesmonitoringsoftware ondersteunt hen. Efficy CRM is toegankelijk vanaf een pc, tablet of smartphone.

Efficy biedt verkopers op afstand vrijheid van handelen. Het biedt interne vertegenwoordigers een essentieel aanvullend instrument dat hun bereik begeleidt en hen helpt om klanten te overtuigen en te behouden.

De kloof tussen sales en marketing overbruggen

Operationele marketing wordt eenvoudig met Efficy CRM. Met onze salesgerichte oplossing:

 • u heeft alle klantinformatie bij de hand om uw klanten effectief en nauwkeurig te kunnen benaderen;
 • u kunt uw klantendatabase segmenteren, werken aan prospecten, cross reference targets, uw database testen, communiceren via een aantal digitale of traditionele kanalen tegelijk;
 • u kunt de resultaten van deze acties volgen en analyseren.

Referenties

Our blog articles