Met de CRM-oplossing van Efficy levert u extra zorg voor uw klantrelatie met uw huurders

Of het nu gaat om particuliere of openbare gebouwen (sociale woningen, enz.), makelaars en verantwoordelijken voor het beheer ervan moeten zo efficiënt en snel mogelijk tegemoetkomen aan de vele aanvragen die zij van hun huurders ontvangen. Waterlekkages, elektrische storingen, een buiten gebruik gestelde lift, enz.

Deze verzoeken moeten worden geregistreerd en gerubriceerd om de juiste leveranciers te identificeren, om de voortgang van de werken te volgen, enz.

Om beschikbaar te zijn en aandacht te hebben voor de behoeften van hun huurders, hebben vastgoedbeheerders een efficiënt en mobiel instrument nodig.

De uitdagingen van de klantrelatie in de vastgoedsector

 • picto
  Verhogen van de tevredenheid van de huurders
 • picto
  Verbeteren van de efficiëntie van de lokale teams

Verbeteren van de betrekkingen met de huurders op het terrein

Efficy CRM is beschikbaar op tablet en smartphone. Gebouwbeheerders of makelaars voeren de aanvragen in realtime in, of ze nu thuis zijn of in een van hun gebouwen werken. Zij kunnen een foto toevoegen aan de aanvraag, een afspraak maken met de aanbieders en rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat bevestigingen naar de huurder sturen.

Deze oplossing is ook beschikbaar voor desktopcomputers, zodat het hoofdkantoor, de lokale overheden of vastgoedmakelaars een globaal overzicht hebben van de relaties met de huurders en de acties van de leveranciers.

AVG-compliant

Met onze CRM-oplossingen zijn alle gegevens van zowel huurders als onroerend goed beveiligd:

 • de gegevens worden regelmatig gezuiverd, de persoonlijke gegevens worden geanonimiseerd
 • een woordenboek van verboden woorden kan worden opgenomen
 • alle gegevens worden gehost in Frankrijk

Gegevensanalyse ter verbetering van de communicatie

Met Efficy CRM kunnen sociale verhuurders statistieken genereren over de meest terugkerende aanvragen, de doorlooptijden en de evolutie daarvan, per gebouw, per aanbieder, enz.

Onze CRM-oplossing voor vastgoed genereert dashboards voor beheerders, zodat zij met het publiek kunnen communiceren over de kwaliteit van de dienstverlening.

Follow-up van de aanvragen van huurders

Met Efficy CRM kunnen uw lokale teams (makelaars, gebouwbeheerders, on field agencies, multi-channel contact center) verzoeken van hun huurders op een efficiënte manier verwerken:

 • aanvragen en claims van huurders worden in het CRM opgeslagen voor verwerking op een computer of een mobiel apparaat (tablet / smartphone)
 • Interacties (vergaderingen, telefoontjes, werkorders) tussen sociale verhuurders, huurders en aanbieders worden geregistreerd
 • waarschuwingen bij overschrijding van de vooraf gedefinieerde reactietijden
 • gedeelde database voor een betere oplossing van incidenten
 • direct communicatiekanaal met huurders via een webportaal
 • alle kanalen worden ondersteund (telefoon, bezoeken, post, e-mail, e-mail, internet, enz.)

CRM-referenties in de vastgoedsector

Onze oplossingen

picto

Starter

Bent u een zeer klein bedrijf of een start-up op zoek naar een kant-en-klare customer relationship management software die groeit op uw tempo?
25€ / gebruiker / maand

(Vanaf 2 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

SMB

Bent u een klein of middelgroot bedrijf en bent u op zoek naar een aanpasbare en eenvoudig te implementeren CRM-software? Wilt u een uniek klantenbestand?
45€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Enterprise

Bent u een middelgroot bedrijf en op zoek naar een complete CRM-software, aangepast aan elke afdeling, om al uw klantenkennis te centraliseren ?
60€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Corporate

Bent u een middelgroot bedrijf of een grote onderneming op zoek naar software op maat om uw processen te verbeteren en te automatiseren ?
80€ / gebruiker / maand

(Vanaf 10 gebruikers)

Bekijk de functies