Efficy biedt een CRM-oplossing met uitgebreide functies die speciaal zijn ontworpen voor het KMO

Heeft u een CRM-oplossing nodig met aangepaste functionaliteiten om uw bedrijf te ontwikkelen en uw groei te ondersteunen? Efficy CRM voor KMO’s is er voor u.

Onze CRM-oplossingen passen zich aan de specifieke context voor KMO’s aan door een one-stop-shop aan te bieden voor het beheer van de klantrelaties van begin tot eind.

Gecentraliseerde contactgegevens; historie van interacties; opportunity management; marketingacties; documentbeheer: al deze functies worden gecombineerd in onze CRM-oplossingen.

De CRM uitdagingen van KMO's

  • picto

    Optimaliseren van de prospectie

  • picto

    Marketingactie opzetten

  • picto

    Informatie vergaren van het marktaandeel

Het professionaliseren van uw prospect-/klantenbeheer

Met de CRM-oplossingen van Efficy kunnen uw verkopers zich concentreren op wat belangrijk is: het identificeren van potentiële klanten, het opbouwen van een vertrouwensrelatie, het voorbereiden van voorstellen, het monitoren van lopende verkoopkansen, het ontwerpen van salesdashboards, het maken van afspraken met klanten, enz.

Uw CRM-oplossing is gekoppeld aan de dagelijkse tools die door uw bedrijf worden gebruikt (agenda, berichtenverkeer, kantoorautomatisering) om het gebruik ervan te bevorderen.

Lancering van uw eerste marketingacties

Stuur een e-mailcampagne, organiseer een evenement, segmenteer de database om een specifieke actie te plannen, enz. Met Efficy CRM beschikt u over een tool die uw marketingcampagnes kan ondersteunen, van leaddetectie tot en met conversie. Het beste van alles, u kunt de ROI van elk van uw acties meten.

CRM: een zakelijke tool voor bedrijven

Efficy CRM gaat verder dan alleen het helpen bij het beheren van uw klantrelaties, door het beheer van uw documenten en agenda’s te vereenvoudigen. Met Efficy’s CRM voor KMO’s worden documenten gecentraliseerd in de database en kunnen ze op elk moment worden bekeken. Externe documenten, zoals facturen, kunnen ook rechtstreeks vanuit Efficy CRM worden beheerd. Handig voor een KMO’er, vindt u niet?

Meet de prestaties van uw bedrijf

Dankzij de rapportagefuncties van Efficy CRM kunt u eenvoudig de prestaties van het bedrijf volgen: bedrijfsmonitoring, marketing ROI, after-sales prestatiemeting, enz.

Efficy CRM biedt een groot aantal standaard dashboards om uw groei te ondersteunen.

Referenties