Volgen van uw klantrelatie door middel van een interactielogboek

Met de CRM-oplossingen van Efficy kunt u eenvoudig alle interacties die uw bedrijf heeft met klanten/prospects volgen, ongeacht het gebruikte communicatiekanaal (telefoon, e-mail, correspondentie, vergaderingen, enz.).

Het centraliseren van alle gegevens van de interacties met elke individuele klant of contactpersoon vergemakkelijkt de samenwerking tussen teams en verbetert ook de mogelijkheden om aan de verwachtingen van klanten te voldoen.

Een schat aan informatie voor het opbouwen van een goede klantrelatie

Het interactiescherm van onze interactielogboek groepeert alle interacties die u heeft gehad met een bedrijf of een contactpersoon.

Het vermeldt: het onderwerp en het type interactie (e-mail, brief, oproep, enz.), de datum, tijd en status (voltooid of in behandeling), de mensen die aan de interactie zijn gekoppeld (of het nu gaat om interne of externe gebruikers van de CRM-oplossing – klanten, prospects, partners, leveranciers, enz.).

Uiteraard kunnen voor elke interactie opmerkingen of een verslag over de uitkomst van de discussie worden toegevoegd.

Ook kunt u een interactie koppelen aan een saleskans zodat uw salesteams meer context hebben. Of u kunt een klacht koppelen aan een claim voor uw Customer Servicemedewerkers.

Interactielogboeken: het fundament van gedeelde kennis

Managers kunnen ook profiteren van de volledige historie van acties en interacties die in het CRM zijn gecentraliseerd, omdat dit het mogelijk maakt om acties toe te wijzen aan zijn of haar team. Met het interactielogboek kunnen managers direct zien of de taak is voltooid of nog in behandeling is.

Interactielogging is ook zeer nuttig vanuit het oogpunt van kennis: uw medewerkers blijven niet altijd uw medewerkers. Wanneer medewerkers het bedrijf verlaten, nemen ze alle kennis mee. Het documenteren van alle interacties in de CRM-database is een garantie dat kennis wordt overgedragen en dat er geen informatie verloren gaat.

Interactielogboek: context, context, context!

Elke interactie kan gekoppeld worden aan een ander object in de CRM-oplossing: een saleskans, een klacht, een marketingcampagne, enz.

Uw interacties context bevatten, wordt de informatie die zij verschaffen relevanter. Dankzij contextlinks kunt u interacties groeperen om de efficiëntie van een marketingcampagne te meten.

Bijvoorbeeld de werkelijke kosten van een saleskans, enz. Uiteraard kunt u naast de logging interacties ook elke individuele interactie koppelen aan een document.

Optimaal beheer van uw taken

U kunt deadlines instellen voor alle lopende interacties.

Op die manier, wanneer gebruikers inloggen, hebben ze een duidelijk zicht op hun to-do-lijst op hun dashboard.

Uw teams hoeven niet langer lange lijsten met taken bij te houden, het CRM doet het voor hen.