Office 365 en CRM: een duidelijke impuls voor de productiviteit

Met de CRM-oplossingen van Efficy kunt u met een gerust hart werken met uw bestaande informaticatools: een document opslaan in Efficy CRM, het koppelen aan een klant, een saleskans of een lopende aanvraag, een document rechtstreeks vanuit uw CRM-oplossing wijzigen, enz.

Met de Efficy for Office plug-in kunt u uw CRM-oplossing volledig integreren met Word, Excel, PowerPoint of Outlook.

Integratie van uw CRM met de Office Suite: een tool om efficiënt veranderingen door te voeren

De enorme impact die de implementatie van een CRM heeft op uw bedrijf als organisatie en op de personen die er deel van uitmaken, is welbekend. Het intern aansturen van verandering is een belangrijke stap in de implementatie van uw CRM-project, dus er moet speciale aandacht worden besteed aan change management.

Met de uiterst eenvoudige ergonomie van Efficy’s CRM-oplossingen en de integratie van de Office Suite is het eenvoudiger om de gebruikers te verzekeren van een veilige adaptatie. Dankzij de integratie van de Office Suite zal iedereen zeer binnenkort deelnemen aan de CRM-processen, zelfs met de meeste weerstand!

Door deze optie aan te bieden zal de CRM-oplossing niet als iets ontmoedigend worden gezien dat hen zal dwingen om hun manier van werken te veranderen, maar eerder als een tool die perfect zal integreren in de reeds bestaande tools.

Gefaciliteerd document management

Door uw Office Suite te integreren met uw CRM-oplossing, kunt u eenvoudig documenten beheren in uw CRM-oplossing.

U hoeft uw documenten niet lokaal op te slaan en vervolgens te kopiëren naar de CRM-oplossing, u kunt ze rechtstreeks vanuit Word opslaan via de snelkoppelingen van de Efficy for Office plug-in.

Ook dankzij de integratie van uw documentsjablonen bent u verzekerd van consistentie in alle documenten die u uitstuurt en behoudt u een onberispelijk merkimago, iets wat uw marketingafdeling zeer zal waarderen!

Prioriteit voor de processen van de klantrelatie

Dankzij de integratie van de Office Suite kan elk document, elke spreadsheet, presentatie en e-mail worden opgeslagen in het CRM en worden gekoppeld aan een klantrelatieproces.

Als een prospect een verzoek om informatie stuurt, wordt de e-mail opgeslagen als een saleskans. Als een klant een klacht stuurt, wordt deze rechtstreeks naar de klantenservice gestuurd.

Bovendien blijven al deze documenten dankzij het datamodel van onze oplossing makkelijk terug te vinden.