News Deloitte Fast 50 - NL
Categorieën:

Dit bericht is geschreven door Efficyers

(29 October, 2020) – Deloitte België publiceert vandaag de Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van België en Efficy maakt er voor de derde keer deel van uit!

Efficy onder de 50 Belgische technologiebedrijven met de snelste groei voor de derde keer

De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

Deloitte maakt de winnaar bekend op 26 november 2020.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking op 26 november vindt het virtuele Fast 50 Business Forum plaats

Keynote spreker Rich Diviney – Retired Navy SEAL / Author and Speaker on Leadership and Optimal Performance – zal waardevolle inzichten delen omtrent ‘Agility and flexibility in times of crises’. Tijdens de virtuele matchmaking, die zal plaatsvinden gedurende het Business Forum, zal Deloitte de netwerken van technologieondernemers stimuleren door start-ups samen te brengen met corporates, familiebedrijven, investeerders en ondernemers. Met deze ‘matchmaking’ wil Deloitte dus kruisbestuivingen stimuleren en de technologische innovatie hier in België nog sterker aanmoedigen.

De Technology Fast 50 ranking bewijst dat ook dit jaar het scale-up ecosysteem in België in volle expansie is. We zien dat vooral B2B technologiebedrijven heel sterk zijn in België en hun kans grijpen om te internationaliseren.” vertelt Sam Sluismans, Programme Leader Deloitte’s Technology Fast 50.

Bijkomende award categorieën

Behalve de prijs voor snelst groeiend bedrijf reikt Deloitte ook een award uit voor Most Sustainable Growth. Deze winnaar selecteert Deloitte op basis van een continue groei in de huidige en vorige Technology Fast 50 ranking.

In addition, one winner of each of the below categories will also be awarded.

Daarnaast wordt er ook een winnaar aangeduid in elk van onderstaande categorieën:

  • Biotechnology/Pharmaceutical
  • Energy tech
  • Communications/Networking
  • Digital content/Media/Entertainment
  • Electronic devices/Hardware/Semiconductor
  • Medical devices
  • Software
  • Fintech

De 2020 Belgian Deloitte Technology Fast 50-competitie wordt georganiseerd in samenwerking met Fortino Capital, Vlerick Business School en Euronext.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Arno Visser avi@efficy.com +32 473 34 18 51