Vertrouwt op Efficy CRM om de kwaliteit van de klantrelaties te verbeteren

De brug vormen tussen business en ICT, dat is wat Accedis dagelijks doet door professionals te detacheren bij bedrijven die voornamelijk actief zijn in de financiële sector.

Met een klantenbestand van ruim 1.000 actieve klanten is Efficy CRM sinds  2014 een essentiële tool voor het beheer van de klantenrelaties.

 

 

 

 

Doen wat je belooft, dat is essentieel voor onze business, dankzij Efficy CRM hebben we betere inzichten in relatiebeheer gekregen waardoor de kwaliteit verbeterd is
Mark Balogh de Galantha
Commercieel Directeur

Een nieuw kantoor en de stap naar de cloud

Met het uitdoven van het CRM-systeem dat werd gebruikt en de verhuizing naar een nieuw kantoor in 2016, was er de noodzaak om op zoek te gaan naar een nieuw CRM.

Deze twee gebeurtenissen zorgde ervoor dat Accedis de mogelijkheid benutte om duidelijke keuzes te maken voor de toekomst op het vlak van CRM.

Het nieuwe CRM moest volledig ‘cloud based’ zijn én operationeel vanaf het eerste moment na de verhuizing eind 2016.

Omdat het beheren van de verschillende klanten, zowel personen als bedrijven, een essentieel onderdeel is om de core business te kunnen faciliteren, ging de voorkeur uit naar een partner die voor de volle 100% de focus heeft op CRM. Accedis vond die partner in Efficy CRM.

Eenvoud en efficiëntie

Tijdens de overgang van het oude CRM naar Efficy werden alle data en velden zonder problemen overgenomen.

Het hele proces verliep vloeiend, mede door de nauwe samenwerking tussen Accedis en Efficy. Met een duidelijke deadline, die werd gehaald, was Accedis naast een nieuwe locatie tevens ook een volledig nieuw CRM in de cloud rijker.

De gebruikersopleiding vond plaats in het nieuwe kantoor en samen met de intuïtiviteit van het nieuwe CRM, vonden de gebruikers snel hun weg.

Het ‘atoommodel’ waardoor alles in het CRM aan elkaar gelinkt kan worden, heeft Accedis een 360° overzicht gekregen over haar klanten en de bedrijven waaraan deze gelinkt zijn.

Personen die voor meerdere bedrijven werken kunnen nu direct gelinkt worden zonder dubbele records aan te maken. Op deze manier kan de klantrelatie efficiënter opgevolgd worden.

Daarnaast is de query functionaliteit een meerwaarde gebleken. Het laat Accedis toe rapporten te genereren aan de hand van zelf geselecteerde informatie.

Deze rapporten geven een beter inzicht in relatiebeheer, onvolledige informatie en projecten. Met deze inzichten kan Accedis vervolgens weer gepaste actie ondernomen worden.

De relatie met de klant nóg persoonlijker maken

Door Efficy CRM is de kwaliteit van de klantrelatiebeheer sterk toegenomen.

Ook de unieke eigenschappen van een relatie worden vandaag beter opgevolgd, waardoor het vertrouwen tussen Accedis en de klant gegroeid is, immers, de core business valt of staat door te doen wat je belooft.

Accedis werkt voor de toekomst aan een nog persoonlijkere klantrelatie om het vertrouwen te versterken. Hierbij zijn het opvolgen en kunnen actualiseren van unieke eigenschappen van relaties essentieel.

In plaats van algemene e-mailcampagnes, zal er in de toekomst op gepersonaliseerde basis campagnes verstuurd kunnen worden. Minstens zo belangrijk is dat klantbezoeken hierdoor ook persoonlijker worden.

Een betere relatie wordt immers opgebouwd door te weten wat uniek is aan de klant.

Op termijn is ook de verdere uitwerking van mobiele CRM-mogelijkheden een uitdaging, waarbij vooral de betrokkenheid met gedetacheerde professionals versterkt kan worden.

Anderzijds kan ook gamification een rol spelen in de vorm van nieuwe opportuniteiten voor Accedis te melden en belonen.

Andere referenties

  • 20 Minutes logo
  • BNP PAribas Securities Services logo
  • Surys logo
  • Trelleborg logo

Resultaten

  • Een 360° overzicht over alle contactpersonen, bedrijven en relaties.
  • Overal en altijd toegang tot gegevens dankzij cloud en mobiele functionaliteiten.
  • Verbetering kwaliteit van de klantrelatie.

Onze andere referenties

13.500 klanten en meer dan 330.000 gebruikers maken gebruik van de oplossingen van de Efficy Group.