HEROSE is een Europese onderneming die wereldwijd veiligheid biedt voor de behandeling van technische gassen, dampen en vloeistoffen door middel van een breed scala aan industriële en cryogene afsluiters.

Negen jaar geleden werd echter in Barcelona Herose Ibérica geboren, de belangrijkste dochteronderneming op het Iberisch schiereiland.

We hadden het genoegen om Carles Pruna, Operations Manager en Iliane García, Operations Assistant van Herose Ibérica, te interviewen.

Beiden deelden met ons hoe het was voor en na de overname van Efficy in hun bedrijf.

We slagen er altijd in om ervoor te zorgen dat binnen het programma aan onze behoeften wordt voldaan. Dit geeft ons gemoedsrust, omdat we zien dat we aan het eind van de rit een resultaat krijgen waar we veel aan hebben.
Carles Pruna
Operations Manager

Wanneer u de beste oplossing voor uw bedrijf vindt

Een jaar geleden besloot Herose Ibérica op zoek te gaan naar een CRM dat kon worden samengevoegd met hun ERP en dat hun werkproces kon vereenvoudigen en verenigen.

Ze waren op zoek naar een CRM dat nuttig zou zijn voor het hele bedrijf, maar meer voor de verkoopafdeling, aangezien hun doel was om elke verkoopkans snel en efficiënt te beheren.

Zij waren verschillende opties aan het analyseren in een softwareconsultancybedrijf (Softdoit) en dat is waar Efficy op het toneel verscheen en de onderhandelingen begonnen.

Na enkele weken koos Herose voor Efficy CRM omwille van zijn nabijheid, zijn aanpassingsvermogen op basis van de specifieke behoeften die het bedrijf vroeg en vooral omwille van zijn prijs-kwaliteitverhouding.

Belangrijkste feiten over de Herose Groep

 • picto
  140
  jaar ervaring
 • picto
  Projecten in meer
  dan 80 verschillende landen

Optimaliseren van werkmethodologieën op een efficiënte manier

De invoering van Herose <> Efficy is geleidelijk en efficiënt verlopen.

Zowel het Herose team als de Project Management afdeling van Efficy zijn samen gaan zitten om een CRM te plannen en te creëren dat aangepast is aan de noden die zij zelf vanaf dag één hebben gevraagd.

Bovendien vliegt Grégory Ferrard, de manager van het opleidingsteam, van België naar de kantoren van Herose Ibérica in Barcelona om het hele team op te leiden.

Na verschillende opleidingen, webinars, overleg met de supportafdeling, enz., begint het bedrijf het instrument voor 100% te gebruiken.

Maar weet je wat het beste van alles is?

Herose Ibérica, een bedrijf dat zowel naar zijn klanten als naar zijn team luistert, besluit om van zijn Sales Director een van de ambassadeurs van de tool te maken.

Met andere woorden, als een verkoper een speciaal onderdeel van de oplossing nodig heeft, dat hen noodzakelijk kan zijn om wendbaarder te zijn in zijn verkoopkansen, is de verkoopdirecteur verantwoordelijk voor het beheer van deze verandering, implementeert hij het en leert hij vervolgens de rest van het team hoe het moet worden gebruikt.

Wat een geweldig teamwork!

 

Doelstelling: Efficy CRM tot de laatste druppel blijven uitpersen

De Herose Ibérica””Efficy tool blijft goede resultaten geven, zelfs op de minst verwachte momenten.

Tijdens de opsluiting besloot Herose Ibérica bijvoorbeeld om hun interne processen te optimaliseren met onze CRM. Dankzij dit zijn zij erin geslaagd zowel hun interne communicatie te verbeteren als hun productiviteit te verhogen.

Bovendien begonnen ze e-mailmarketingcampagnes te implementeren die gericht waren op het verkrijgen van meer leads voor de verkoopafdeling. Zij gebruiken Efficy zelfs om te weten welke campagnes doeltreffend zijn geweest en welke niet, en waarop zij hun inspanningen moeten toespitsen.

Het vervult ons met grote voldoening dat Herose Ibérica hun processen heeft geoptimaliseerd en dat ze elke dag rustig en blij zijn om meer te leren van hun tool.

De resultaten

 • Zij hebben hun werkprocessen eengemaakt en geoptimaliseerd.
 • Hun interne communicatie is doeltreffender geworden.
 • Zij implementeren marketing campagnes die kwalitatieve leads opleveren, dankzij Efficy.

Andere soortgelijke referenties

 • Rimsa logo
 • Geesa logo
 • Trelleborg logo
 • Texaa logo

Onze andere referenties

13.500 klanten en meer dan 330.000 gebruikers maken gebruik van de oplossingen van de Efficy Group.