Ontdek hoe een CRM u kan helpen alles onder controle te houden

Tegenwoordig is het van essentieel belang dat een Coworking- of Zakencentrum tot op de millimeter nauwkeurig weet wat de interesses, eisen en verwachtingen zijn en dat het het profiel van zijn toekomstige klanten of huurders volledig in kaart heeft gebracht.

Inzicht in uw doelgroep bij het uitvoeren van campagnes en weten wie en hoe u hen moet aanspreken is een hoog percentage van succes.

Dit is hoe een van onze klanten Coworking La Fábrica het doet en wij leggen uit waarom:

Hoe het CRM u kan helpen in uw coworking- of zakencentrum

 • picto
  Bewaar al uw documentatie en informatie
 • picto
  Vereenvoudig uw administratieve processen
 • picto
  Beheer uw facturen op één plaats

Waarom zouden coworkingcentra een CRM moeten gebruiken?

Naast een correcte commerciële en financiële controle is een van de belangrijkste redenen om 100 % van uw doelpubliek te kennen, hun profiel per product en/of dienst, smaken, interesses, seizoensgebondenheid van de zaak, enz.

In het algemeen kunt u met deze gegevens die slechts een muisklik van u verwijderd zijn uw producten en diensten ontwerpen en natuurlijk ook uw marketingcampagnes segmenteren en afstemmen op uw coworking- of zakencentrum.

Voordelen van het gebruik van een CRM

 • Beheer van potentiële klanten: het helpt u om een volledige agenda te hebben om uw leads te bellen die geïnteresseerd zijn in de kennis van de diensten of om bezoeken af te sluiten zonder het risico van het verliezen van contact acties, hetzij omdat ze verkeerd zijn opgeborgen of vergeten.
 • Snelle en efficiënte gegevensgeneratie en -analyse: wanneer u bijvoorbeeld wilt weten welke dienst het meest gevraagd of het meest gebruikt is, of wanneer u de groei van een dienst in vergelijking met het voorgaande jaar wilt kennen, kunt u dit met een CRM in slechts 5 seconden doen een taak die u anders minstens een uur zou kosten zolang u maar over alle gegevens beschikt.
 • Marktonderzoek: Met een CRM kunt u in slechts 2 klikken informatie verkrijgen zoals welke sectoren de meeste diensten van uw coworking space vragen.
 • Bedrijfsorganisatie: In een zakencentrum is het essentieel om informatie te verkrijgen zonder afhankelijk te zijn van iemand, met Efficy kunt u dit bereiken, een duidelijk voorbeeld is om te identificeren wie een potentiële klant gaat bezoeken of om te raadplegen wat er in hun vorig contact werd gezegd.
 • Online marketing tool: door alle informatie over uw zakencentrum in één tool te hebben kunt u de database op betrouwbare wijze verkrijgen waarbij u kunt filteren op kenmerken zoals leeftijd, geslacht, sector en omzet. Bovendien, met Efficy kunt u mailmarketing campagnes uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van andere tools.

Wilt u op een praktische manier zien hoe Efficy werkt, in slechts 15 minuten?

Kortom, met Efficy kunt u snel en gemakkelijk klantgegevens opvragen en kunt u rechtstreeks via de tool met uw collega’s communiceren.

Plus, zoals ik hierboven al zei, het zou zo praktisch zijn dat het gebaseerd is op uw bedrijf! Het is gratis en zonder enige verplichting.

De stappen zijn:

 1. Registreer gratis
 2. Voer uw telefoonnummer in
 3. Wij bellen u om u te tonen hoe Efficy werkt, gepersonaliseerd aan uw bedrijf!

Koop een CRM op basis van uw bedrijf

picto

Starter

Bent u een zeer klein bedrijf of een start-up op zoek naar een kant-en-klare customer relationship management software die groeit op uw tempo?
25€ / gebruiker / maand

(Vanaf 2 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

SMB

Bent u een klein of middelgroot bedrijf en bent u op zoek naar een aanpasbare en eenvoudig te implementeren CRM-software? Wilt u een uniek klantenbestand?
45€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Enterprise

Bent u een middelgroot bedrijf en op zoek naar een complete CRM-software, aangepast aan elke afdeling, om al uw klantenkennis te centraliseren ?
60€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Corporate

Bent u een middelgroot bedrijf of een grote onderneming op zoek naar software op maat om uw processen te verbeteren en te automatiseren ?
80€ / gebruiker / maand

(Vanaf 10 gebruikers)

Bekijk de functies