Met Efficy CRM controleer uw projecten en uw klanten

Met een CRM voor fotografen kunt u uw hele bedrijf op één plek organiseren.

Het runnen van een fotostudio kan complex zijn, maar of u nu een ervaren veteraan bent of net begint zal een software voor klantenbeheer uw bedrijfsprestaties en productiviteit vanaf de eerste dag verbeteren.

Dankzij een CRM bereikt u echter 3 doelstellingen:

 • Automatisering. U kunt massamailings doen, gebruik maken van een commerciële e-mailsjabloon, vragenlijsten of follow up onderhandelingen om sneller klanten te krijgen dan uw concurrenten.
 • Tijdmanagement. Jij regelt wat eerst gedaan moet worden. Je houdt je automatisch georganiseerd.
 • Technische ondersteuning. U beschikt over een technisch ondersteuningsteam, dat u kan begeleiden bij de installatie en u kan helpen uw bedrijf efficiënter te maken.
Een CRM voor fotografen moet volledig aanpasbaar zijn aan de behoeften van de professional en het beheer van uw studio zo veel mogelijk automatiseren. Wanneer u een CRM de dagelijkse taken voor u laat doen, hebt u meer tijd om meer foto’s te nemen, te verkopen of te ontspannen.

  Hoe helpt een CRM fotografen?

  • Alles in één. Alles wat u moet weten over uw bedrijf in één dashboard. Zoek uw to-dos en wie ze aan u heeft toegewezen. Vind uw weekplanning of uw belangrijkste prestatie- en verkoopcijfers in één oogopslag.
  • Hou u vooruitgang bij. Met een CRM kunt u uw leads volgen vanaf het moment dat ze bij uw bedrijf binnenkomen tot het moment dat ze een opdracht plaatsen. Er zijn verschillende stadia die een lead doorloopt tot hij een klant wordt.
  • Show resultaten. Uw rapportage dashboard toont elk detail van uw bedrijf. Het helpt u met boekhouding, facturen en analyses zodat u kunt weten welke producten en diensten het meest winstgevend zijn in uw bedrijf.

  Wat zijn de redenen om een CRM in een fotostudio te gebruiken?

  CRM-tools blijven elke dag innoveren. Hier zijn enkele van de meest populaire functies die u zullen helpen uw bedrijf te laten groeien. Houd orde en laat organisatie u helpen efficiënter te zijn.
  • Boek online. Boek snel een sessie online, incasseer betalingen en beheer uw agenda moeiteloos.
  • Communicatie. Met vragenlijsten of notities zal de communicatie tussen uw bedrijf en uw klanten veel vlotter en efficiënter verlopen.
  • Workflows. Door workflows op te bouwen kunt u de taken van elke werknemer bijhouden en verstrooidheid voorgoed vermijden.
  • Facturatie. Het versturen van facturen, het controleren van onbetaalde facturen en het versturen van waarschuwingen was nog nooit zo eenvoudig als met een CRM.
  • Volgen van leads. Door nieuwe leads te organiseren kunt u er sneller op reageren en hun vooruitgang volgen.
  • Hulp bij de configuratie. Haal het maximale uit uw CRM met een snelle installatie, realtime ondersteuning en educatieve bronnen, zoals cursussen of live webinars.
  • Rapportage. Alle informatie binnen handbereik met aanpasbare verkoop- en rentabiliteitsrapporten.
  • Roosters. Optimaliseer uw tijd met het bijhouden van afspraken en vergaderingen, agenda-integratie om al uw vrije tijd optimaal te benutten.

  Wilt u op een praktische manier zien hoe Efficy werkt in slechts 15 minuten?

  Zoals ik al zei zou het  zo praktisch zijn dat het gebaseerd is op uw bedrijf! Het is gratis en zonder enige verplichting.

  De stappen zijn:

  1. Registreer gratis
  2. Voer uw telefoonnummer in
  3. Wij bellen u om u te tonen hoe Efficy werkt, gepersonaliseerd aan uw bedrijf!

  Onze oplossingen

  picto

  Starter

  Efficy CRM Starter wordt uw eerste CRM! Klaar voor gebruik, het laat uw verkopers toe om de omzet en productiviteit te verhogen.
  20€ / gebruiker / maand

  (Vanaf 2 gebruikers)

  Bekijk de functies

  Beschikbare aanvullingen:
  Marketing,
  facturatie

  Gratis Demo

  picto

  SMB

  U wenst een zeer configureerbare CRM dat aansluit bij uw behoeften. Efficy CRM SMB is het ultieme wapen voor uw verkoopteam.
  40€ / gebruiker / maand

  (Vanaf 5 gebruikers)

  Bekijk de functies

  Beschikbare aanvullingen:
  Marketing, klantenservice, facturatie, projectmanagement

  Gratis Demo

  picto

  Enterprise

  U hebt een volledig CRM (verkoop, marketing, klantenservice, timesheet) nodig dat u in staat stelt om alle klantkennis te centraliseren.
  60€ / gebruiker / maand

  (Vanaf 5 gebruikers)

  Bekijk de functies

  Beschikbare aanvullingen:
  geavanceerd projectmanagement,
  facturatie

  Gratis Demo

  picto

  Corporate

  Dit is niet uw eerste CRM-project, u hebt talrijke en complexe klantrelatieprocessen. De BPM slechts één muisklik verwijderd.
  80€ / gebruiker / maand

  (Vanaf 10 gebruikers)

  Bekijk de functies

  Beschikbare aanvullingen:
  geavanceerd
  projectmanagement

  Gratis Demo