Met Efficy’s CRM-oplossingen verbetert u de efficiëntie van uw fondsenwerving.

Musea, vzw’s, stichtingen, hoger onderwijs of culturele instellingen, ze hebben allemaal één ding gemeen: subsidies zijn niet langer voldoende om hun groei te garanderen.

Zij moeten een beroep doen op donaties van particulieren en bedrijven die steeds vaker worden gevraagd om donaties.

Het aantrekken van nieuwe donoren, grote weldoeners, particuliere of zakelijke klanten, het aantrekken van fondsen in een periode van wereldwijde economische neergang, zijn de uitdagingen waarmee fondsenwervers dagelijks worden geconfronteerd.

Met onze CRM voor fondsenwerving, CRM voor non-profit organisaties, kunt u zich richten op uw kerntaak. Dankzij onze CRM-oplossingen kunt u uw donateurskennis verfijnen en zo gerichte acties uitrollen en uw fondsenwervingscampagnes automatiseren.

De uitdagingen van klantrelatiebeheer voor non-profit organisaties en fondsenwerving

  • picto
    Beschikken over een kwalitatief bestand van donateurs
  • picto
    Bevorderen van fondsenwerving
  • picto
    Het behouden van donateurs en opdrachtgevers

Verbeteren van de kennis van uw doelpubliek

Met Efficy’s CRM kunt u alle informatie over uw contacten (leden van uw vereniging, klanten, donateurs, etc.) centraliseren in een gekwalificeerde database. Bedrijven en particulieren worden allemaal geregistreerd in één enkele database en u kunt al uw interacties met hen volgen (afspraken, evenementen, massale e-mailcampagnes, enz.).

Automatiseren van fondsenwervingscampagnes

Met ons CRM kunnen fondsenwervers fondsenwervingscampagnes lanceren en de impact ervan monitoren. Schenkingen; betalingen; inhoudingen; het creëren van belastingontvangsten; het beheren van de compensatie: alles is gecentraliseerd in één enkel CRM.

Optimaliseren van de coördinatie van evenementen en informatie

Massa-e-mails, mailingcampagnes, evenementen, berichten op sociale netwerken, etc.: elk kanaal komt aan bod. Met onze CRM-oplossingen voor non-profit en culturele instellingen kunt u alle kanalen gebruiken om te communiceren met uw (potentiële) leden: verschillende nieuwsbrieven aangepast aan uw donateursprofiel, organisatie van evenementen (uitnodigingen en registraties), social media intelligence en posts op sociale netwerken.

Investeringen optimaliseren

Ons CRM voor fondsenwerving en non-profit organisaties maakt een eenvoudige analyse van de impact en het resultaat van uw fondsenwervingscampagnes mogelijk.

U kunt statistieken bewerken om het succes van een evenement te beoordelen, dashboards maken om uw fondsenwervingsactiviteiten gedurende het jaar te volgen, enz.

Onze referenties

Onze oplossingen

picto

Starter

Bent u een zeer klein bedrijf of een start-up op zoek naar een kant-en-klare customer relationship management software die groeit op uw tempo?
25€ / gebruiker / maand

(Vanaf 2 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

SMB

Bent u een klein of middelgroot bedrijf en bent u op zoek naar een aanpasbare en eenvoudig te implementeren CRM-software? Wilt u een uniek klantenbestand?
45€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Enterprise

Bent u een middelgroot bedrijf en op zoek naar een complete CRM-software, aangepast aan elke afdeling, om al uw klantenkennis te centraliseren ?
60€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Corporate

Bent u een middelgroot bedrijf of een grote onderneming op zoek naar software op maat om uw processen te verbeteren en te automatiseren ?
80€ / gebruiker / maand

(Vanaf 10 gebruikers)

Bekijk de functies