Structureer uw gegevens om een onderscheidende dienst te leveren

Sinds 2007 hebben zich grote veranderingen voorgedaan in de energiewereld: de Europese deregulering, het einde van de monopolies en de bezorgdheid over de opwarming van de aarde.

Sterke concurrentie heeft een prijzenoorlog ontketend. De exploitanten proberen die te winnen door diensten met een hoge toegevoegde waarde aan te bieden.

Om dit te bereiken, moeten energieprofessionals investeren in nieuwe informatietechnologieën om hun gegevens te exploiteren en te verbeteren. De historische spelers moeten hun klanten beter leren kennen om ze te behouden en de nieuwe spelers moeten hun lead generation ontwikkelen en hun commerciële efficiëntie versterken.

Uw uitdagingen op het gebied van klantenrelaties voor energie

 • picto
  Vergroot de kennis van de klant
 • picto
  Toezicht op en beheer van onderhoudscontracten
 • picto
  Verbetering van de behandeling van verzoeken van klanten

Maak gebruik van de kennis van de klant voor een betere dienstverlening

Structureer uw gegevens en vergroot uw collectieve intelligentie om een onderscheidende service te leveren! Combineer uw klantenkennis met uw verkoopprestaties om aan efficiëntie te winnen.

Structureer uw gegevens om uw klantervaring te verbeteren

Efficy’s CRM voor Energie & Duurzame Ontwikkeling laat u toe al uw gegevens te centraliseren en te structureren. Zo verkrijgt u geconsolideerde informatie over elk van uw prospecten en klanten: van technische informatie tot facturatie, met inbegrip van contracten, offertes en marketingcampagnes. U integreert uw bedrijfs- en managementtools (ERP, boekhouding, enz.) om kennis, tijd en flexibiliteit te winnen.

Anticipeer op behoeften en verhoog uw verkoop

U hebt een globaal zicht op uw vloot (licenties, contracten en hardware). U bewaakt en controleert hardwaregaranties en de geldigheid van lopende licenties. U beheert ook uw contracten en onderhoudscontracten. U wordt gewaarschuwd zodra er een vervalt. Met de CRM kunt u ook uw terugkerende facturering beheren. Blijf uw klanten een stap voor, anticipeer op hun behoeften en bied hen de diensten die ze nodig hebben op het juiste moment.

Luister naar uw klanten om loyaliteit op te bouwen

U automatiseert de afhandeling van uw klantenklachten per e-mail of via uw klantenportaal. U kunt verschillende wachtrijen beheren om efficiënt om te gaan met de verschillende verzoeken van uw klanten: ondersteuning, assistentie… Het CRM voor energie en duurzame ontwikkeling wijst ze rechtstreeks toe aan de juiste persoon. U bespaart kostbare tijd, zodat u op een gepersonaliseerde manier kunt reageren. U beheert de prestaties van uw dienst na verkoop.

Uw commerciële aanpak structureren en uw prospectie industrialiseren

Dankzij CRM worden verkopers direct gealarmeerd zodra ze actie moeten ondernemen. In een paar seconden hebben zij alle gegevens over hun klanten en prospects tot hun beschikking om hun pitch aan te passen. Zij programmeren taken om op het juiste moment op te volgen. Ze vergeten niemand. Zij beheren gewoon hun pijplijn en prognoses om hun zaken te prioriteren en hun doelstellingen te bereiken.

Onze referenties in de energie en bevoorrading

 • DAlkia logo
 • BPI Group logo
 • Datakit logo
 • DCF Lyon logo

Onze oplossingen

picto

Starter

Bent u een zeer klein bedrijf of een start-up op zoek naar een kant-en-klare customer relationship management software die groeit op uw tempo?
25€ / gebruiker / maand

(Vanaf 2 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

SMB

Bent u een klein of middelgroot bedrijf en bent u op zoek naar een aanpasbare en eenvoudig te implementeren CRM-software? Wilt u een uniek klantenbestand?
45€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Enterprise

Bent u een middelgroot bedrijf en op zoek naar een complete CRM-software, aangepast aan elke afdeling, om al uw klantenkennis te centraliseren ?
60€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Corporate

Bent u een middelgroot bedrijf of een grote onderneming op zoek naar software op maat om uw processen te verbeteren en te automatiseren ?
80€ / gebruiker / maand

(Vanaf 10 gebruikers)

Bekijk de functies