Beheer uw gegevens en ontwikkel uw samenwerkingswerk!

Van prospectie tot facturering van licenties en diensten, via stationering en productie, zijn alle afdelingen betrokken bij de succesvolle uitvoering van een project. De groei van de onderneming hangt af van een optimale wisselwerking tussen elk van hen.

Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen leveren en hun middelen efficiënt te beheren, moeten digitale dienstverlenende bedrijven (DSC’s) hun gegevens beheersen en samenwerkingsverbanden ontwikkelen. De invoering van één bedrijfsinformatiesysteem dat een multifunctioneel overzicht van de activiteiten biedt, is een grote uitdaging geworden.

Uw uitdagingen op het gebied van klantrelaties voor bedrijven in digitale dienstverlening

 • picto
  Optimalisering van de winstgevendheid van projecten
 • picto
  Leiding geven aan projectteams
 • picto
  Prospectie van nieuwe klanten

360° beheer van uw bedrijf

Om hun omzet te verhogen en hun winstgevendheid te optimaliseren, zijn digitale dienstverlenende bedrijven (uitgevers, integratoren, IT-dienstenbedrijven, advies- en ingenieursbureaus, enz. Met onze 360° CRM – ERP beheersoftware voor NSE’s en IT dienstenbedrijven, kiest u voor een GLOBAL bedrijfsoplossing om uw groei vrij te maken en te beheren.
IT-dienstenbedrijven kunnen de activa van hun klanten gemakkelijk beheren. Globaal beheer van activa: licenties, uitrusting, enz. Globaal beheer van contracten: bijstand, onderhoud, garanties, enz. Waarschuwing: einde contract, verlenging… Terugkerende facturering.

Prospectie voor nieuwe klanten om uw verkoop te versnellen

Dankzij het 360°-beeld kunnen verkopers alle interacties met klanten controleren.

Uw verkopers kunnen hun offertes opstellen en versturen vanuit Efficy.

Hun CRM waarschuwt hen automatisch. Zij beheren hun portefeuilles via hun pijplijn- en prognoseweergaven om hun bedrijfsbeheer te optimaliseren.

Zij tekenen meer contracten en bereiken hun doelstellingen.

Op maat gemaakte projecten creëren en beheren

Creëer uw eigen project op maat, op basis van een voorbeeldproject of van uw offerte. Dankzij de planningsfuncties (GANTT) van de beheersoftware voor SSI en ESN controleert u de planningen, de teams en de projecten. Je respecteert je afspraken. Je geeft elke werknemer efficiënt personeel. Je vermindert je inter-contract middelen. Je meet de bezettingsgraad van elke consultant. U optimaliseert de rentabiliteit van uw project. U volgt de voortgang van uw projecten in real time en profiteert van eenvoudige en krachtige tools om een globaal overzicht van uw activiteit te hebben en uw rapporten op te stellen. Planning, taakverdeling, teamsamenstelling… Het beheren van uw projecten is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Volg de productie voor een snelle en gecontroleerde facturatie

U bent verantwoordelijk voor projecten op contractbasis of op basis van een vaste prijs. U beheert de inkoop en productie om de winstgevendheid van elk project te meten. Projectbeheer en ERP zijn één en hetzelfde. U valideert de tijd van uw werknemers en factureert uw diensten gedeeltelijk of volledig. U weet wat er is geproduceerd en wat er is gefactureerd.

Vereenvoudig uw besluitvorming

U hebt toegang tot een uitgebreide bibliotheek van rapporten en dashboards.

U kunt uw hele bedrijf beheren: verkoop, marketing, projecten, klantenservice, verkoopbeheer.

Dankzij de consolidatie van uw gegevens kunt u uw besluitvorming optimaliseren.

Integreer uw commercieel beheer met uw CRM

Dankzij Efficy kunt u uw bedrijf beheren vanuit één enkele oplossing. U optimaliseert uw commercieel beheer. U bewerkt uw offertes, u factureert, u levert, u beheert uw voorraden en uw cashflow. U hebt volledige controle over uw proces en u kunt gemakkelijk de stappen volgen: offerte, order, factuur, creditnota.

Uw ERP voor dienstverlenende bedrijven is gesynchroniseerd met de meeste boekhoudkundige en financiële oplossingen: Sage Ligne 30 / 100 / 1000 – Cegid Yourcegid finance – Quadratus – EBP – Ciel…

Een paar van onze referenties

 • Eyes Road logo
 • LSE logo
 • Octime logo
 • 3D-reshaper logo

Onze oplossingen

picto

Starter

Bent u een zeer klein bedrijf of een start-up op zoek naar een kant-en-klare customer relationship management software die groeit op uw tempo?
25€ / gebruiker / maand

(Vanaf 2 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

SMB

Bent u een klein of middelgroot bedrijf en bent u op zoek naar een aanpasbare en eenvoudig te implementeren CRM-software? Wilt u een uniek klantenbestand?
45€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Enterprise

Bent u een middelgroot bedrijf en op zoek naar een complete CRM-software, aangepast aan elke afdeling, om al uw klantenkennis te centraliseren ?
60€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Corporate

Bent u een middelgroot bedrijf of een grote onderneming op zoek naar software op maat om uw processen te verbeteren en te automatiseren ?
80€ / gebruiker / maand

(Vanaf 10 gebruikers)

Bekijk de functies