Categorieën:
Real estate industrySociale woningbouw

Dit bericht is geschreven door Efficyers

Efficy CRM helpt de vastgoedsector om de eigendommen en het klantenportfolio te beheren en om de verkoopkansen te optimaliseren

Vastgoedkantoren hebben erg bijzondere behoeften. Maar er is goed nieuws: Efficy CRM werd aangepast aan de vastgoedsector! Er werden modules en nieuwe functionaliteit ontworpen die specifiek bedoeld zijn voor de vastgoedsector. Dat alles is nu beschikbaar.

Het beheer van de eigendommen en het klantenportfolio zijn ongetwijfeld de belangrijkste uitdagingen voor de vastgoedsector. Laat ons dus stap voor stap de functionaliteit en modules van Efficy CRM bekijken die voor een efficiënt beheer van beiden kunnen zorgen.

Een interface om de eigendommen te bekijken

U kunt met deze interface alle kenmerken van uw vastgoedeigendommen bekijken. Wat is het type van een gebouw, hoe groot is de oppervlakte, het adres, de gegevens van de eigenaar of huurder, de informatie van het energiecertificaat (“EPC”) enz.

Met dit volledig overzicht hebben uw agenten een pak waardevolle informatie binnen handbereik. De gegevens worden trouwens in real time gesynchroniseerd met uw website: uw klanten en prospects kunnen de nodige informatie zo raadplegen.

Real-Estate-property view_edited

Raadpleeg de info over elke “unit” van uw eigendommen

Dankzij de “Unit” functionaliteit van Efficy CRM kunnen uw vastgoedagenten de informatie over een gebouw raadplegen: het type, de oppervlakte, de verdieping, de parkeerruimte, de naam van de onderneming/huurder die de unit gebruikt, de huurprijs, de begin- en einddatum van een huurcontract enz. Bovendien zijn alle eigendommen gekoppeld aan de verkoopsdocumenten: de actes, de informatie over kosten en huur, de mandaten enz.

Real-Estate-unit-custom-view

Raadpleeg de historiek van uw eigendommen

Met Efficy CRM kunt u geen (sleutel)informatie meer verliezen. Het kost slechts één muisklik om de hele historiek van een gebouw te raadplegen. De Chronos functionaliteit geeft een overzicht van alle “acties” die uw agenten betreffende een gebouw ondernamen. Dat zijn bijvoorbeeld e-mailberichten waarin de eigendom aan een prospect werd voorgesteld, een offerte dat aan een potentiële klant werd overgemaakt, een verworven mandaat op het gebouw enz.

Real-Estate-chronos-view

Real estate industry Sociale woningbouw
De omzet stimuleren met gamification
Uw aanbod personaliseren met CRM