Categorieën:
CRM Instrument

Dit bericht is geschreven door Efficyers

Stel de correcte vragen en ontwikkel de goede reflexen eer u een CRM-pakket kiest

Kunt u genieten van een gepersonaliseerde demonstratie?

Een lastenboek blijft natuurlijk een uitstekende basis om een CRM-systeem te kiezen, maar vergt veel schrijfwerk. Bovendien is het lastig zich vooraf alle gebruiksscenario’s in te beelden. Met een gepersonaliseerde demonstratie kunt u rechtstreeks, meteen vaststellen of de voorgestelde toepassing bij uw activiteit past.

Vraag een voorstelling die aan uw behoeften is aangepast, de standaard software en testversies geven vaak een onvolledig beeld van de gewenste toepassing.

Wat is het globaal budget van uw project?

De eigenlijke CRM-oplossing vertegenwoordigt slechts een deel van de investering. Vergeet dus de volgende kosten niet: de opleiding van uw personeel en de aanpassingen en klanteigen ontwikkelingen.

Bovendien evolueert CRM samen met uw bedrijf. De klassieke aanbeveling bestaat erin 10% van het totale budget te voorzien om het CRM-systeem tijdens de eerste maanden verder te verfijnen. Het gaat dan om het invullen van behoeften die initieel niet werden opgemerkt, om de opleiding van de nieuwe gebruikers en de uitrusting van nieuwe medewerkers.

Leg een globale enveloppe voor uw CRM-project vast.

Een CRM-systeem installeren: kies de vijf rapporten en prestatie-indicatoren die u nodig hebt.

Geef voorrang aan wat werkelijk nodig is om van uw CRM-project een succes te maken!

Misschien ligt het accent in uw onderneming op de hangende bestellingen die binnen de maand getekend worden, de verwachte verkoop van de volgende twee, drie of zes maanden of nog het aantal nieuwe prospects dat u deze maand noteerde. Dergelijke sleutelelementen bepalen helpt bij de keuze van een CRM-oplossing…

Som de vijf onontbeerlijke rapporten en prestatie-indicatoren op. Die leiden naar de succesvolle installatie van een CRM-systeem.

CRM Instrument
Big data binnen uw handbereik
De vijf sleutelargumenten om een CRM-pakket in te voeren