KPI’s voor iedereen

Alle gegevens van het CRM kunnen met elkaar worden vergeleken om zowel voor gebruikers als voor hun managers, op basis van een synthese, een relevante weergave te bieden.

Bovendien kunnen de gegenereerde gegevens vervolgens worden geëxporteerd naar Excel of PowerPoint voor gebruik in andere contexten: presentaties, e-mailbijlage, gegevens in een spreadsheet, enz.

De KPI-oplossing van Efficy biedt alle nodige tools om indicatoren te genereren en weer te geven.

Mogelijkheden om te delen en te verspreiden

Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende opties voor het delen van hun rapporten binnen het bedrijf: online toegankelijk maken via een aangepast dashboard, per e-mail versturen als PDF- of Excel-tabel, enz. De CRM-rapportagegegevens zijn direct beschikbaar voor analyse of herbewerking, etc.

Afhankelijk van het gewenste niveau van vertrouwelijkheid kunnen bepaalde beveiligingsniveaus ook worden toegepast op uw rapporten. Een verkoper heeft bijvoorbeeld alleen toegang tot zijn of haar eigen salesrapportage, maar de manager van de vertegenwoordiger heeft wel toegang tot de rapportage van alle verkopers in zijn of haar team. Deze toegangsrechten kunnen ook worden beheerd op het niveau van het team. Zo kunt u bijvoorbeeld definiëren dat medewerkers van de klantenservice alleen toegang hebben tot rapportage over de verwerking van aanvragen.

 

Aangepaste dashboards, afgestemd op de behoeften van elke gebruiker

Elke gebruiker heeft zijn of haar eigen rapportagetools.

Of de gebruiker nu een vertegenwoordiger, een marketeer of een operator is, hij of zij heeft een ruime autonomie in het creëren en gebruiken van zijn of haar eigen grafieken.

Vrijwel onbeperkte grafische mogelijkheden

Elke gebruiker kan zijn of haar indicatoren visualiseren met verschillende weergavemodi: sector, histogram, curve, eenvoudige, draai- of aaneengeschakelde tabel, trechter, enz. Naast de weergavemodus biedt de oplossing ook filters, doellijnen enz. aan.