CRM-oplossing: de hoeksteen van uw bedrijfsactiviteit

Met de CRM-oplossingen van Efficy kunt u al uw saleskansen opvolgen. Vanaf het moment dat een prospect wordt geïdentificeerd, stelt de CRM-oplossing u in staat om zijn behoeften te bepalen, het aanbod dienovereenkomstig op te bouwen, de elementen van het project te definiëren (stappen van de salescyclus, de belangrijkste stakeholders te identificeren, een projectteam samen te stellen, etc.), en het proces te beheren tot ondertekening van de overeenkomst.

Door toegang te krijgen tot alle vroegere en geplande interacties die gekoppeld zijn aan de saleskans, kan de verantwoordelijke verkoper een beter inzicht krijgen in de context en taken of interacties plannen, zoals bijvoorbeeld herinneringen na het versturen van een offerte. Sommige automatiseringsfuncties stellen gebruikers in staat om een reeks acties te plannen op basis van de status van de kans: interne validatie, omzetadministratie, herinneringen, haalbaarheid, enz.

 

De offerte: een cruciale stap

Met Efficy CRM kunnen gebruikers direct vanuit de CRM-oplossing met slechts enkele muisklikken een offerte uitsturen. Vanaf het moment dat de kans wordt gedetecteerd, kunnen salesmensen een offerte maken door de producten en hoeveelheden te selecteren.

Omdat de offerte-interface gekoppeld is aan de productcatalogi, kan het bedrijf er zeker van zijn dat het altijd een consistent commercieel beleid zal voeren.

Met deze functie kunnen gebruikers het totale bedrag van de offerte berekenen op basis van de openbare prijs van elk product, maar ook op basis van de prijsvoorwaarden die van toepassing zijn en die door het marketingteam zijn vastgesteld.

Functies voor documentbeheer

Dankzij de geavanceerde documentmanagementfuncties stelt onze CRM-oplossing gebruikers ook in staat om bestanden te koppelen aan hun saleskansen om zo een optimaal kansenbeheer en optimale uitwisseling te garanderen: de offerte, het contract of een ander document.

Concurrentie intelligentie voor elke saleskans

Gebruikers kunnen één of meer concurrenten koppelen aan een saleskans om te zien wie er op dezelfde mogelijke deal staat. Salesteams kunnen ook de huidige of vroegere kansen tegen deze concurrenten bekijken.

De marketingafdeling kan deze informatie verder gebruiken voor inlichtingendoeleinden van de concurrentie.