Verbeter uw klantrelatie met Efficy CRM

Meer dan ooit moeten bank- en verzekeringsinstellingen hun strategie heroverwegen: digitale transformatie versnellen, klanten beter leren kennen en het aanbod en interacties aanpassen aan hun persoonlijke behoeften.

De bank-, verzekerings- en ziekenfondssector ondergaat momenteel grote veranderingen. De Europese richtlijn inzake kapitaalvereisten voor banken (bekend als Bazel II), een snel evoluerend juridisch kader, de digitale revolutie en de gevolgen daarvan voor de bestaande bedrijven en de komst van nieuwe on-linespelers en de diversificatie en aanpassing van het verzekeringsaanbod (onroerend goed, schade, enz.) dragen allemaal bij tot de toenemende volatiliteit van deze marktsector.

Efficy helpt banken en verzekeringsmaatschappijen om hun klantkennis te benutten, een omnichannelaanpak te implementeren en effectieve marketingstrategieën te definiëren.

De uitdagingen van klantrelatiebeheer in de sector

 • picto
  Optimaliseren van de algehele klantervaring
 • picto
  Bewerkstelligen van een succesvolle digitale transformatie
 • picto
  Aanbieden van een concurrerende klantenservice

Het juiste product, voor de juiste persoon op het juiste moment

Klantkennis is een fundamentele troef voor elk bedrijf. Het is wat u de sleutel geeft om uw aanbod en salesaanpak aan te passen om aan de verwachtingen van elke individuele klant te voldoen. Efficy CRM helpt u deze klantkennis te ontwikkelen en te gebruiken in een proactieve en efficiënte aanpak.

 • een 360° klantbeeld
 • potentiële producten onder de aandacht brengen
 • de huidige contracten van elke klant, of deze nu door u of uw concurrenten worden beheerd, zodat u er op het juiste moment bij kunt zijn
 • eenvoudig configureerbare bedrijfsspecifieke regels om relevante en aangepaste scores te definiëren
 • indicatoren (KPI’s) om de rentabiliteit van uw acties en de loyaliteit van elke klant te meten
 • automatische meldingen om uw operatoren te helpen proactief te zijn en potentiële opportuniteiten te identificeren (een contract dat afloopt, een lid van het huishouden dat op het punt staat 18 jaar te worden, misschien is dit het juiste moment om een studentenlening aan te bieden, enz.)

Aanpassen aan nieuwe gebruikersgewoontes om te zijn waar uw klanten en prospects zich bevinden

Zoals er steeds meer contactpunten zijn – kantoornetwerk, vergelijkingssites, website, telefoon, e-mail, sociale netwerken, mobiele apps, etc. – zijn er ook meer potentiële klantinteracties. Dit betekent dat het beheersen van de totale ervaring van uw klanten van het grootste belang is geworden.

De CRM-oplossingen van Efficy bieden u de mogelijkheid om de klantervaring die u aanbiedt te controleren, vanaf het eerste contact gedurende de hele levenscyclus van de contracten, door alle interactiekanalen optimaal te combineren.

De CRM-oplossingen van Efficy kunnen worden gekoppeld aan alle andere componenten van uw informatiesysteem, of het nu gaat om interne (verzekeringssoftware) of externe (online vergelijkingssites), om de acties van uw consultants bij klanten en prospects te optimaliseren en te verbeteren.

Online of via hun mobiele applicatie hebben uw klanten toegang tot alle nuttige informatie via hun persoonlijke portaal: opvolging van hun aanvragen, terugbetalingsaanvragen, enz. en u kunt nieuwe aanbiedingen “pushen” afhankelijk van de context

Klanten tevredenstellen de kwaliteit van de dienstverlening

Dankzij Efficy CRM kunt u uw klantenservice optimaliseren en tegelijkertijd het werk van uw callcenter-agenten vergemakkelijken.

Onze module voor het beheer van aanvragen wordt een waardevolle troef in uw klantrelatie, dankzij de uitgebreide functies voor het beheer van de aanvragen (claims, geschillen, informatieaanvragen, enz.) vanaf het moment dat ze worden aangemaakt tot de afsluiting ervan: kennisbank, SLA, contextuele workflows, enz.

Met de CRM-oplossingen van Efficy hebben uw callcenter-agenten een 360° overzicht van de contactgegevens van de klanten, klantinformatie en verkoopkansen.

Dankzij de configureerbare workflow passen de deadlines zich automatisch aan het individuele geval van elke klant aan.

Onze referenties

 • Belfius logo
 • BNP Paribas logo
 • Amma logo

Onze oplossingen

picto

Starter

Efficy CRM Starter wordt uw eerste CRM! Klaar voor gebruik, het laat uw verkopers toe om de omzet en productiviteit te verhogen.
20€ / gebruiker / maand

(Vanaf 2 gebruikers)

Bekijk de functies

Beschikbare aanvullingen:
Marketing,
facturatie

Gratis Demo

picto

SMB

U wenst een zeer configureerbare CRM dat aansluit bij uw behoeften. Efficy CRM SMB is het ultieme wapen voor uw verkoopteam.
40€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies

Beschikbare aanvullingen:
Marketing, klantenservice, facturatie, projectmanagement

Gratis Demo

picto

Enterprise

U hebt een volledig CRM (verkoop, marketing, klantenservice, timesheet) nodig dat u in staat stelt om alle klantkennis te centraliseren.
60€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies

Beschikbare aanvullingen:
geavanceerd projectmanagement,
facturatie

Gratis Demo

picto

Corporate

Dit is niet uw eerste CRM-project, u hebt talrijke en complexe klantrelatieprocessen. De BPM slechts één muisklik verwijderd.
80€ / gebruiker / maand

(Vanaf 10 gebruikers)

Bekijk de functies

Beschikbare aanvullingen:
geavanceerd
projectmanagement

Gratis Demo