Kies voor een eenvoudige, mobiele en op maat gemaakte bedrijfsoplossing

De technologische convergentie tussen IT en telefonie wordt een groeimogelijkheid voor alle spelers in de telecommunicatiesector. Telefonie, IT-infrastructuur, beveiliging, hosting, mobiliteit, Unified Communication, software… B2B telecomdistributeurs diversifiëren hun diensten en activiteiten.

Hun doel: hun groei vrijmaken door bedrijven te helpen beter verbonden te zijn.

Dankzij CRM kunnen telecombedrijven hun uitvalpercentage verlagen en de klantenbinding verhogen dankzij een strategie van ultrapersonalisatie van de klantenrelatie!

Klantrelatieproblemen voor telecombedrijven

 • picto
  Vermogensbeheer
 • picto
  Vermindering van verlies
 • picto
  Visie 360°

Personaliseer uw berichten en verhoog uw verkoop

Over alle klanteninformatie in uw CRM beschikken, is essentieel voor elke medewerker in uw bedrijf, of het nu gaat om het supportteam dat klachten beheert, de administratieve afdeling die abonnementen – diensten factureert of de verkoop- en marketingafdelingen. Uw medewerkers kunnen snel, persoonlijk en gepast reageren op elke interactie met de klant.

Beheer uw vermogen en beperk uw verlies

Het Efficy CRM-aanbod voor telecomprofessionals is speciaal ontworpen voor telecomverdelers met één of meerdere operatoren. U beheert al uw activa: mobiele lijnen, vaste lijnen, vaste (PABX / IPBX) en mobiele telefoonsystemen, internet (ADSL / SDSL / glasvezel / VPN), licenties, monitoringapparatuur, kopieerapparaten, enz. U wordt gewaarschuwd wanneer een apparaat het einde van zijn onderhoudscontract bereikt of wanneer een lijn het einde van zijn verbintenis bereikt.

Evalueer uw prestaties en beheer uw verkoopteam

Efficy CRM biedt een perfect zicht op de geleverde inspanningen en de behaalde resultaten van uw verkopers. U kunt uw orderontvangst, marge en vooruitzichten in real time meten. De onderneming anticipeert en past haar beslissingen aan.

U hebt toegang tot een bibliotheek van rapporten en dashboards. U kunt de prestaties van uw hele bedrijf analyseren: verkoop, marketing, projecten, klantenservice, verkoopbeheer.

Een betrouwbaar, intuïtief en gebruiksvriendelijk CRM

Met Efficy vinden de teams alle informatie die ze nodig hebben op één plaats en kunnen ze hun zaken gemakkelijk beheren.

Benoit Haw, CDO – Digitale Transformatie, Saphelec

Een paar referenties in de telecom en netwerken sector

 • Extenso telecom logo
 • Saphelec logo
 • Central com logo

Onze oplossingen

picto

Starter

Efficy CRM Starter wordt uw eerste CRM! Klaar voor gebruik, het laat uw verkopers toe om de omzet en productiviteit te verhogen.
20€ / gebruiker / maand

(Vanaf 2 gebruikers)

Bekijk de functies

Beschikbare aanvullingen:
Marketing,
facturatie

Gratis Demo

picto

SMB

U wenst een zeer configureerbare CRM dat aansluit bij uw behoeften. Efficy CRM SMB is het ultieme wapen voor uw verkoopteam.
40€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies

Beschikbare aanvullingen:
Marketing, klantenservice, facturatie, projectmanagement

Gratis Demo

picto

Enterprise

U hebt een volledig CRM (verkoop, marketing, klantenservice, timesheet) nodig dat u in staat stelt om alle klantkennis te centraliseren.
60€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies

Beschikbare aanvullingen:
geavanceerd projectmanagement,
facturatie

Gratis Demo

picto

Corporate

Dit is niet uw eerste CRM-project, u hebt talrijke en complexe klantrelatieprocessen. De BPM slechts één muisklik verwijderd.
80€ / gebruiker / maand

(Vanaf 10 gebruikers)

Bekijk de functies

Beschikbare aanvullingen:
geavanceerd
projectmanagement

Gratis Demo