Efficiëntie gemakkelijk gemaakt. Alles wat je nodig hebt in je CRM-oplossing.

Laat je bedrijf slimmer groeien met een volledig aanpasbare CRM-oplossing die zich aanpast aan alle behoeften van je bedrijf.

 
Marketing Automation

Genereer automatisch meer resultaten. Ontdek je nieuwe marketing automatiseringstool.

Geef je marketingactiviteiten een boost met een gebruiksvriendelijk platform met eigen tools voor marketingautomatisering, e-mail, sms, formulieren en bestemmingspagina's.

ONTVANG EEN DEMO

Efficy, Ambitie 53

Efficy helpt haar gebruikers om hun gegevens semi-automatisch te koppelen en te organiseren, zodat alle benodigde informatie snel gevonden kan worden.

Efficy CRM heeft meer dan 330.000 gebruikers in zo’n 13.500 bedrijven over de hele wereld.

Onze andere referenties

13.500 klanten en meer dan 330.000 gebruikers maken gebruik van de oplossingen van de Efficy Group.

Een CRM voor uw sector

Onze CRM-oplossingen zijn de meest flexibele op de markt. Ze zijn open en aanpasbaar, wat betekent dat u belangrijke wijzigingen kunt aanbrengen in de verschillende modules van de softwaresuite. Om u te helpen met deze configuraties en aanpassingen, staan onze deskundige teams tot uw dienst. Wij passen de CRM-oplossing aan uw wensen aan.

Een CRM dat zich aanpast aan uw bedrijf

Efficy Group verhoogt de productiviteit van uw salesteams door een reeks CRM-tools aan te bieden: klantendatabase, monitoring van bedrijfsactiviteiten, saleskansen, portfolio van aanbiedingen, enz.

Zowel op kantoor als daarbuiten hebben uw verkopers een 360° beeld van hun klanten en prospects. Ze zullen ook in staat zijn hun database te segmenteren om marketingacties te lanceren.

Een CRM op maat voor elke behoefte

Onze oplossingen bieden alles wat u nodig hebt om efficiënt te werken, uw gegevens te analyseren en uw doelstellingen te bereiken.

Ons modulaire aanbod is perfect schaalbaar dankzij de vele functies die het biedt.

  • pictoStarter
  • pictoEnterprise
  • pictoCorporate
  • pictoSMB

Ontvang een gratis CRM-demo

Ja, ik wil een demo

Actueel bij Efficy

Wat is CRM?

Customer Relationship Management (CRM) is de kunst om uw interacties met uw klanten en prospects te optimaliseren. De Efficy Group wil nog verder gaan en u helpen om de betrokkenheid van uw teams en uw klanten te bevorderen, ongeacht de omvang of de ontwikkelingsfase van uw bedrijf.

Efficy is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Deze groei hebben we te danken aan de kwaliteit van onze oplossing en de toewijding van onze teams om van elk project een succes te maken.

CRM-functionaliteiten

Documentmanagement

Stelt u zich eens voor dat u een betere controle over en een gemakkelijkere toegang tot uw documenten zou kunnen hebben, zonder uren te verspillen aan het zoeken naar elk stukje informatie. Koppel uw documenten aan projecten en vindt uw bestanden of gegevens in enkele seconden met trefwoorden.

Beheer van de klantrelatie
Onze klantenservicemodule is het onmisbare instrument om uw klantrelatie in real time en op een zeer persoonlijke manier te beheren.

Beheer van marketingcampagnes
Creëer gepersonaliseerde e-mailcampagnes om met uw verschillende doelgroepen te communiceren.

Beheer van contacten
Beheer al uw contacten veilig en intuïtief.

Visualisatie en analyse van gegevens
Het kunnen analyseren van uw gegevens is een noodzaak voor het ontwikkelen van efficiënte bedrijfs- en marketingstrategieën. Onze CRM-oplossingen stellen u in staat om de huidige gedragspatronen van uw klanten te begrijpen en zo het toekomstige gedrag van uw klanten nauwkeuriger te voorspellen.

Beheer van het salesteam
Uw salesteam heeft behoefte aan gestructureerde en actuele gegevens om snel te kunnen handelen afhankelijk van de mogelijkheden.

Gezamenlijk projectmanagement
De interactie in het hele bedrijf (personeel, klanten, leveranciers, onderaannemers, partners, enz.) bevorderen om zo te zorgen voor meer transparantie, efficiëntie en consistentie in uw relaties.

Verbeter uw klantrelatie dankzij mobiliteit en gamification

CRM Mobile first
Onze CRM-oplossingen zijn mobiel en overal toegankelijk dankzij real-time synchronisatie.

CRM offline
Toegang tot uw gegevens en documenten offline. Uw CRM-database zal automatisch synchroniseren wanneer u weer online bent.

CRM en Gamification
Peak Me Up is een innovatieve toepassing, die reeds gebruikt wordt in vele grote bedrijven en merken zoals Allianz, Bacardi, Belfius, Ergo, Imperial Tobacco, Total-Lampiris, Liebig, Royco, Devos&Lemmens, Niko, Saint-Gobain, enz. De meeste melden een toename van de salesproductiviteit en betrokkenheid van het team binnen enkele weken.

Word lid van de Efficy Diving Academy

Klanten die investeren in opleiding rapporteren meer dan 50% ROI op hun Efficy-investering. Daarom biedt de Efficy Diving Academy een breed scala aan opleidingen om uw medewerkers in staat te stellen hun vaardigheden te verbeteren en de kennis op te doen die ze nodig hebben om het meeste uit Efficy CRM te halen.

Evolueer niveau per niveau. Kies de opleidingssessie die het beste bij uw behoeften past.

Hoe gaat u door naar het volgende niveau? Begin met Niveau 1, selecteer ten minste één opleiding uit de lijst van beschikbare opleidingen voor dat niveau, doe de duiktest, haal het duikbrevet en ga naar het volgende niveau.