Categorieën:

Dit bericht is geschreven door Efficyers

Als u een online bedrijf heeft, is een van de aspecten die u niet mag vergeten de klantenservice. Om uw klantenservice te verbeteren, vindt u in dit artikel enkele van de beste hulpmiddelen op de markt om de beste klantenservice te kunnen bieden. Laten we beginnen.

LiveBeep

LiveBeep is een klantenservicetool die veel meer is dan een chat. Het is een instrument voor directe communicatie dat tal van functies omvat, zoals chatbots, videogesprekken, e-mailmarketing en ondersteuning van sociale media, naast andere functies.

Naast al deze interessante aspecten, LiveBeep heeft een volledige integratie door middel van een applicatie, zodat u in staat zullen zijn om het te gebruiken via elk draagbaar apparaat met volledig comfort. Hierdoor kunnen wij in contact staan met de klant wanneer dat nodig is, ongeacht waar wij ons bevinden.

ClickDesk

ClickDesk is een instrument dat is ontworpen om in real time te kunnen chatten met al degenen die onze website bezoeken. Deze communicatie kan plaatsvinden via schriftelijke chat, voice chat of video chat.

Een van de interessante aspecten van ClickDesk is dat we het kunnen integreren met sociale netwerken, zodat we de geboden service aanzienlijk verbeteren door antwoorden te kunnen bieden op alle vragen die onze klanten kunnen stellen, waar ze ook vandaan komen.

Oct8ne

Oct8ne is een ander sterk aanbevolen hulpmiddel. Net als de vorige tracht het de klantenservice te verbeteren door middel van een chat. Het is echter zijn innovatieve technologie die hem een plaats in deze lijst waardig maakt.

Dankzij de technologie die co-vision heet, kunnen wij in real time met onze klanten communiceren via beelden en video’s. Naast het feit dat wij hierdoor gemakkelijker met de klant kunnen communiceren, hebben wij ook de mogelijkheid om de producten die u wilt direct aan uw winkelwagen toe te voegen, wat het koopproces vergemakkelijkt.

Oct8ne is een tool die sinds 2015 werkt en onder meer wordt gebruikt door grote bedrijven als FNAC en Leroy Merlin.

Serviceform

De beste klantenservice is er een die op elk moment kan worden genoten. We zullen echter niet altijd beschikbaar kunnen zijn voor onze klanten en dit is waar chatbots volledig op hun plaats zijn.

Serviceform is een klantenservicetool die een aantal zeer bijzondere functies heeft, het stelt ons in staat chatbots te trainen zodat ze op de beste manier kunnen reageren op vragen van gebruikers op basis van geplande antwoorden of door te zoeken naar inhoud op onze website.

Serviceform is een zeer compleet hulpmiddel dat ook functies bevat zoals het opnemen van afbeeldingen en video’s, het delen van schermen en ook het gebruik van videogesprekken of spraakberichten mogelijk maakt.

Chatra

We naderen het einde van onze lijst met Chatra.

Chatra is een toepassing die live chat ondersteuning biedt, die is ontworpen om niet alleen de klantenservice te verbeteren, maar ook het aantal online verkopen te verhogen.

Een van de meest in het oog springende functies ervan is dat wij er het aantal klanten mee kunnen zien dat wij live op onze website hebben en rechtstreeks met hen in gesprek kunnen gaan. Dit stelt ons in staat om een meer persoonlijke aandacht uit te voeren en hen te helpen als ze enige vorm van twijfel hebben met betrekking tot hun online verkoop.

En wat is het belangrijkste instrument voor klantenservice?

Al deze hulpmiddelen zijn interessant, maar het belangrijkste is een CRM.

En de beste CRM die u kunt proberen is Efficy.

Als u wilt, kunt u het vandaag ontdekken:

Probeer Efficy CRM
De meest complete CRM

PROBEER HET NU GRATIS

Lees meer:

CRM applicaties in de dagelijkse praktijk van een bedrijf
Hoe gebruikt u open vragen om meer te verkopen?

Wat zijn de beste klantenservicetools en waarom?
Wat zijn de beste klantenservicetools en waarom?