Met Efficy's CRM verbetert u de relatie met uw patiënten

Laboratoria, samenwerkingsverbanden in de zorgsector, dispatchers, enz. – u heeft allemaal een reeks belangrijke taken: de verkoop verbeteren, zorgen voor een optimale productplaatsing in de winkels, apotheken en ziekenhuizen, voldoen aan de regelgeving, de rentabiliteit van uw verkoopacties analyseren, de patiënten volgen in een zeer gereguleerde omgeving.

Voor dit alles biedt Efficy uitgebreide en onafhankelijke oplossingen.

Uitdagingen van de klantrelatie in de zorgsector

 • picto
  Waarborgen van een onberispelijke dienstverlening aan de consument
 • picto
  Een 360° zicht hebben op al hun contacten
 • picto
  Toegang tot informatie, zelfs tijdens bezoeken
 • picto
  Het lanceren van marketingacties

Onberispelijke service aan de patiënt bieden

In de zorgsector moet u meer dan in welke andere sector dan ook bijzonder alert zijn wanneer er een terugroeping van producten of een probleem met een dienst is. Een efficiënte klantenservice is er één die kan inspelen op de wensen van uw consumenten en tijdig antwoorden kan geven, ongeacht het door de klant gebruikte kanaal en in volledige overeenstemming met de huidige regelgeving.

Een totaalbeeld van uw professionele en persoonlijke contacten

Het ecosysteem van de zorgsector omvat een reeks contacten: artsen, laboratoria, apotheken, samenwerkingsverbanden op het gebied van de zorgsector, enz.

Met een CRM voor de zorgsector worden alle contactgegevens gecentraliseerd in de database. Efficy CRM-oplossingen zijn al aangepast aan uw specifieke werkomgeving en stellen u in staat om uw “medische” en “niet-medische” contacten te beheren, en om verbinding te maken met externe databases, enz.

Optimalisatie van het salesteam

Ons CRM voor de zorg biedt specifieke functies om zorgprofessionals te helpen.

De verschillende salesgebieden worden automatisch beheerd, monsteraanvragen worden direct in de database geregistreerd en uw verkoopteams kunnen de mogelijkheden tot aan de uiteindelijke bestelling volgen.

Wij spreken dezelfde taal als u.

Onze CRM-oplossingen voor laboratoria zijn zeer gebruiksvriendelijk, wat de adoptie van de gebruiker bevordert.

Mobiele tools voor uw mobiele teams

Onze CRM-oplossingen helpen uw medische vertegenwoordigers bij hun bezoeken.

Ze kunnen werken vanaf hun tablet, hun smartphone of hun pc: het responsieve ontwerp van onze CRM-oplossing voor de zorgsector betekent dat deze compatibel is met al deze apparaten. Zij kunnen overal toegang krijgen tot klantgegevens, voorbeeldaanbiedingen en/of hun productcatalogus.

CRM-referenties in de zorgsector

 • Amma logo
 • Merck logo
 • Ingen logo

Onze oplossingen

picto

Starter

Bent u een zeer klein bedrijf of een start-up op zoek naar een kant-en-klare customer relationship management software die groeit op uw tempo?
25€ / gebruiker / maand

(Vanaf 2 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

SMB

Bent u een klein of middelgroot bedrijf en bent u op zoek naar een aanpasbare en eenvoudig te implementeren CRM-software? Wilt u een uniek klantenbestand?
45€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Enterprise

Bent u een middelgroot bedrijf en op zoek naar een complete CRM-software, aangepast aan elke afdeling, om al uw klantenkennis te centraliseren ?
60€ / gebruiker / maand

(Vanaf 5 gebruikers)

Bekijk de functies
picto

Corporate

Bent u een middelgroot bedrijf of een grote onderneming op zoek naar software op maat om uw processen te verbeteren en te automatiseren ?
80€ / gebruiker / maand

(Vanaf 10 gebruikers)

Bekijk de functies