Categorieën:
CRM InstrumentDigitaliseringE-mailing

Dit bericht is geschreven door Efficyers

Doet u aan marketing? Natuurlijk doet u dat! Maar bent u er ook zeker van dat u aan efficiënte, kwaliteitsvolle marketing doet?

Spreekt u het juiste publiek aan, op het gepaste ogenblik? Haalt u maximaal rendement uit uw investering?

Probeer het eens met Efficy. U zult meteen het verschil merken. Dit zijn de verschillende etappes van een goeie marketingstrategie.

Mik op uw klanten

U hebt een dringende medeling? U wil een nieuw product introduceren, een nieuwsbrief versturen of een belangrijke tip verspreiden?

Selecteer het doelpubliek met de module Query’s van Efficy: u haalt de relevante informatie uit uw databank aan de hand van zoekcriteria. U kunt daarna bijvoorbeeld beslissen om u te richten tot de klanten van één verkoper in één regio of land.

Query

Creëer en verstuur uw campagne

De module Campagnes verstuurt vlot e-mailberichten en gedrukte brieven naar de geselecteerde bestemmelingen. Maar daar houdt het niet op: u kunt ook workflows organiseren die campagnes automatisch verzenden. U bepaalt het aantal campagnes en geeft aan wanneer ze moeten verstuurd worden.

In het geval van een event, een webseminarie of een nieuwsbrief bepaalt u wanneer de uitnodigingen vertrekken, wanneer u herinneringen verstuurt en wanneer u bevestigingen verstuurt naar ingeschreven leden.

2017-05-29 17_00_30-Flexmail All-in-one E-mail Marketing

Maar er zijn nog andere softwarefeatures. Bent u actief op de sociale media? Publiceer berichten op uw sociale fora en raadpleeg publicatierapporten om het impact van uw strategie te vernemen.

U wil u een enquête organiseren rond de kwaliteit van uw dienst na verkoop? Creëer uw enquêtes en verstuur deelnameformulieren naar de contactpersonen wiens opinie u wil peilen!

Analyseer en bewaar uw resultaten

Met Efficy CRM kunt u makkelijk rapporten raadplegen over uw campagnes en workflows. Hoeveel contactpersonen hebben uw uitnodiging ontvangen? Hoeveel personen namen deel? Hoeveel bestemmelingen vulden uw enquête in?

Dergelijke resultaten zijn best waardevol: u kunt namelijk het gedrag van uw doelpubliek analyseren en zo uw marketingstrategie aan uw klanten aanpassen. Met Efficy slaat u overigens de campagnerapporten op en linkt u die aan de campagnes zodat andere gebruikers ze vlot kunnen raadplegen.

Flexmail Campaign

Probeer Efficy CRM
Het meest complete CRM

PROBEER HET NU GRATIS

CRM Instrument Digitalisering E-mailing
Klanttevredenheid: definitie, geschiedenis, problemen en strategie