Categorieën:
CRM InstrumentCRM project

Dit bericht is geschreven door Efficyers

De xCRM tool Efficy is een open oplossing voor digitale evoluties die perfect beantwoordt aan uw specifieke noden

In een wereld die snel wijzigt kan Efficy’s extended CRM platform (“x-CRM”) een antwoord bieden op de specifieke noden van uw organisatie. Het platform slaat inderdaad de data van alle externe bronnnen op door middel van een unieke en geïntegreerde gebruikersinterface.

1. Open datamodel

Het platform is gebaseerd op een “vergaarbak” die alle klanteninformatie bewaart. Met dat platform kan je zelfs documenten delen en projectinformatie delen in real time. Alle databankobjecten kunnen met elkaar verbonden worden, hier staat geen limiet op.

Het resultaat van deze “veel-met-veel” koppelingen is fluïde informatie over verkoop, klanten en dossiers doorheen de onderneming – en via het portaal zelfs met externe partijen zoals klanten, partners en andere belanghebbenden.

U kunt makkelijk databankobjecten toevoegen die eigen zijn aan uw organisatie; zo breidt u het platform uit met nieuwe functionaliteit en nieuwe databronnen.

Maar eigenlijk is Efficy helemaal aanpasbaar. Een unieke “zero-maintenance” architectuur zorgt voor een volledig beheer van de versies van de software: de software onderscheidt de standaard tabellen van de klanteigen tabellen.

Dit vereenvoudigt de toekomstgerichte updates van het platform en uw klanteigen aanpassingen: uw investering in aanpassingen wordt beschermd en de totale cost of ownership (“TCO”) van de software daalt.

2. Open installatiemodel

Efficy CRM kan worden geïnstalleerd op uw bedrijfssite en in de cloud:

  • web hosting in de cloud leidt tot een vlotte installatie en ontwikkeling. De hostinginfrastructuur van Efficy staat garant voor de veiligheid van uw gegevens. U geniet tevens van de laatste versie van de CRM-software.
  • bij een installatie op uw bedrijfssite beslist u zelf hoe vaak u updates van de software installeert.

De beide modellen kunnen trouwens gecombineerd worden! U kunt ook verschillende types gebruikers door elkaar mengen: volle gebruikers en gelijktijdige gebruikers, off-line en mobiele gebruikers, “read-only” gebruikers en gebruikers die vanaf de buitenwereld aanmelden met het portaal.

Dit alles leidt tot een grote flexibiliteit: deze tool past zich makkelijk aan de beperkingen van uw investering aan.

3. Open voor mobiliteit

Efficy CRM maakt ten volle gebruik van een “responsive” lay-out: de software kan op meerdere hardwareplatformen – met inbegrip van tablets en smartphones – worden gebruikt. Op een knop tikken is immers even makkelijk als op een knop klikken.

Efficy detecteert automatisch welk toestel gebruikt worden om zich op het CRM-platform aan te melden en past zich aan de afmetingen van het scherm aan.

Er is overigens een mobiele versie beschikbaar voor de off-line gebruikers. Het systeem synchroniseert automatisch de gegevens wanneer de off-line gebruiker zich verbindt met het netwerk.

En door gebruik te maken van de meest innoverende, snelle technologieën is Efficy CRM zelfs te gebruiken wanneer het Internet erg langzaam blijkt.

4. Open voor nieuwe functionaliteit

Efficy CRM beschikt over een rijk gamma aan functionaliteit en dekt zo de belangrijkste processen op het vlak van marketing, sales, financiën, projectbeheer en klantendienst. En de software is uitgerust met een krachtig systeem voor elektronisch documentenbeheer.

Maar Efficy CRM is net zo goed een open systeem dat zich op industriestandaards baseert. U kunt de CRM-oplossingen doen “praten” met ERP-systemen, Human Resources software, business intelligence (“BI”), DMS en CMS en administratieve software. De integratie van klassieke kantoorsuites zoals Microsoft Office en IBM Lotus Notes in Efficy CRM is makkelijk in te stellen.

5. Openstaan voor de wereld

Dankzij de ondersteuning van meerdere talen kunt u het platform Efficy x-CRM in een internationale onderneming uitrollen. De datavelden slaan gegevens in vele talen op en de gebruikersinterface werd vertaald. De taal waarin u een rapport genereert heeft geen impact op de inhoud van het rapport.

CRM Instrument CRM project
CRM para hoteles
Implementatie en voordelen van een CRM voor de hotelsector
CRM para pymes
CRM voor het MKB, welke voordelen biedt het?